Guest Guest Posted February 6, 2015 #270897 Share Posted February 6, 2015 Siemaneczko No więc nie moge wejść na serwer ponieważ wyskakuje w konsoli ze mam bana ( nvalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL You have been banned from this server!), a w AMXBANS pokazuje ze nie mam bana. Probowałem reinstal, niestety nie pomogło. Ktoś mi powie co jest nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted February 6, 2015 #270938 Share Posted February 6, 2015 Prawdopodobnie ban systemowy za zbyt częste odświeżanie. Mija najczęściej po kilku godzinach, do kilku dni w dramatycznych przypadkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 6, 2015 #270942 Share Posted February 6, 2015 Spoko, dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 6, 2015 #271071 Share Posted February 6, 2015 Wyjaśnione, zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 6, 2015 #271072 Share Posted February 6, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts