Swirusek Napisano 3 Marca 2016 #405278 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Plugin działa na bardzo prostej zasadzie. Wczytuje z pliku słowa, których następnie wyszukuje w wiadomościach wysyłanych w chatcie przez graczy.[/align] [align=center]Jeśli takie słowo zostanie znalezione, wiadomość zostaje zablokowana, a gracz zostaje odpowiednio ukarany. Został on napisany na podstawie tego: KLIKNIJ[/align] [align=center]Wyeliminowałem wszystkie błędy podczas kompilacji, jakie się tam pojawiały, dodałem informacje wyświetlane w chatcie za pomocą ColorChat, a także konfigurację za pośrednictwem cvarów.[/align] [align=center]Zmieniłem także kary, w tamtym pluginie były 3, które według opisu w temacie miały być wykonywane losowe. W praktyce wszystkie 3 działały jednocześnie.[/align] [align=center]Teraz gracz za każde przekleństwo zostanie ukarany 1 fragiem i 1000$ mniej (na prośbę mogę to zmienić na cokolwiek innego), a po osiągnięciu granicznej wartości, zostanie nałożony na niego ban.[/align] [align=center]Dodałem także możliwość włączenia integracji z AmxBans.[/align] [align=center]Jeśli ktoś znajdzie w pluginie jakiś błąd/ma jakąś propozycję dotyczącą jego działania, proszę do mnie pisać.[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]amxmod cstrike fun amxmisc ColorChat[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]ban_time "5" - czas bana po przekroczeniu dozwolonej ilości przekleństw (domyślnie 5)[/align] [align=center]swear_times "3" - liczba przekleństw po, której uzyskaniu zostanie nałożony ban (domyślnie 3) immunitet_flag "a" - flaga immunitetu przed sprawdzaniem przekleństw (domyślnie a) amxbans_enabled "0" - integracja z AmxBans (domyślnie wyłączona, 1 - by włączyć)[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Wrzuć wordlist.txt do addons/amxmodx/configs/[/align] [align=center]Wrzuć Kultura.sma do addons/amxmodx/scripting/ Wrzuć Kultura.amxx do addons/amxmodx/plugins/ Dopisz Kultura.amxx do addons/amxmodx/configs/plugins.ini[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 3 Marca 2016 Autor #405279 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi