WeAreFreeGaMeR Napisano 3 Marca 2016 #405263 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Twój nick podczas gry:[WeAreFree] GaMeR Godzina, data zdarzenia: 3.03.2016r godzina 20:05 Mapa:de_rast_1337 STEAM_ID / IP: 141.0.12.125 Uzasadnienie:Dostałem bana na 30 min za He na respa A te he były obok niego i były już po określonym czasie więc nie powinienem go dostać a poza tym Admin Który mnie zbanował czyli Vintorious Sam rzuca He na resp przeciwnika po czasie i jeszcze za to sam sobie bana nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 3 Marca 2016 #405327 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Bana dostales za rzucanie he w okolice lodowki teoretycznie obok drzwi do nich po czasie czy nie ludzie sie respia w niej, a zauwazylem ze nie byl to 1 raz a co do rzucania he przezemnie to nie rzucam poniewaz gram klasami premium i nie musze zdobywac fragow he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 3 Marca 2016 #405341 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie ale na servie bylo chyba 2 innych adminow mi.in Pomidor zanim dostal bana wszedlem na speca i ogladalem przez 2-3 rundy co robi.Demka nie mam bo hltv nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 3 Marca 2016 #405346 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Potwierdzam widzialem jak zucales he na respa przeciwnika ;D Nie ale na servie bylo chyba 2 innych adminow mi.in Pomidor zanim dostal bana wszedlem na speca i ogladalem przez 2-3 rundy co robi.Demka nie mam bo hltv nie dziala. a hltv chyba bylo pod nazwą REKLAMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeAreFreeGaMeR Napisano 3 Marca 2016 Autor #405382 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 W takim razie dlaczego otrzymalem od razu bana na 30 min a nie pierw na 5 czy to nie jest zgodne z regulaminem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 4 Marca 2016 #405479 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 No wiec powiem ci dlaczego : - Pisalem na admin say y@@ "Zakaz rzucania he na resp przeciwnika".Olales to. Myslalem ze sie to nie powtowrzy lecz w nastepnej rundzie znowu polecial he. Za jednorazowy wybryk czasem upominam wiec nie dostales od razu. Jesli uznacie ze nie mam racji przyjme to na klate /przeprosze i odpracuje. Ps.Nie wiem czy to to demko bo nie widze w bansie godziny bana ale : http://d1.hltv.org.pl/srv23609/HLTV-1603031938-de_rats_1337.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Marca 2016 #405497 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Jeżeli admin upominał, to bardzo dobrze, aczkolwiek moim zdaniem 1 ban i od razu 30 min, to lekka przesada. W przyszłości, banujcie na 5 min, jeżeli sytuacja będzie się powtarzała, to dokładajcie stopniowo. Ban już dawno minął, tak więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Marca 2016 #405498 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi