NG3 Napisano 5 Lutego 2015 #270500 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Desire` [P] Jak się bawiłaś na zlocie? [O] Bardzo dobrze:D [P] Czy pojechałabyś z nami drugi raz? [O] Pewnie [P] Czy jesteś szczęśliwa z Mateuszem? [O] Oczywiście [P] Masz już jakieś plany na ferie? [O] Owszem, półmetek w piątek, a w następnym tygodniu wyjazd w góry [P] Co byś zabrała ze sobą, jakbyś znalazła się na bezludnej wyspie? [O] Mateuszka:D Wandi [P] Co sądzisz o meczu POLSKA-QATAR ? [O] Brak słów. [P] Jak oceniasz gre Polskiej Reprezentacji na MŚ w QATARZE ? [O] Bardzo dobrze i do samego końca:D [P] Co byś zmieniła w wyglądzie forum ? [O] Raczej nic [P] Lubisz ludzi z MH ? [O] Tak:D chociaż nie wiele osób znam. Livio ? [P] Gdzie mieszkasz? [O] 500m. od Mateusza:D [P] Wybierasz sie na kolejny zlot? [O] Tak [P] Ile masz lat? [O] 18 w Maju [P] Jak poznałaś Mateuszka [O] Na imprezie ze znajomymi Rumcajs. Kogo wzięła byś do MMA.... [O] Malu Rolnik Szuka Żony.... [O] Nynek 1 z 10...... [O] Cthulhu Familiada..... [O] Trik3r Mali Giganci.... [O] Kristo SzamaNeq [P] Masz chłopaka? [O] Mam [P] Jak znalazłaś się na MH? [O] Przez Mateusza:D [P] Jak myślisz, MH jest najlepszą siecią w Polsce? [O] Najlepszą ! [P] Będziesz starała się o jakąś rangę na forum? [O] Nie będe. Kristo [P] Czy sądzisz że będę dobrze prowadził Q&A ? [O] Tak sądze:D [P] Kiedy razem z aquax bierzecie ślub [O] To pytanie do aquax [P] Dobrze sobie radze jako Admin ? [O] Myślę, że tak. [P] Widzisz mnie kiedyś w poważniejszej randze na forum ? Emotikon tongue [O] Czemu nie Malu [P] Najlepsze wspomnienie ze zlotu nie związane z Mateuszem? [O] Ciężko jest wybrać, cały zlot był super [P] Do jakiej szkoły planujesz się udać po liceum? [O] Po technikum, jeszcze dokładnie nie wiem. [P] Jak się uczysz? [O] Chyba dobrze [P] Wymarzona praca? [O] Własna firma [P] Ulubiony sport? [O] Kolarstwo (szosowe i górskie), Jazda konna, Siatkówka. [P] W jakim miejscu mieliście z Mateuszem pierwszą randkę? [O] Hmmm, to była.... wycieczka rowerowa w ciekawe miejsce. aquax [P] Czy prowadzenie przeze mnie sieci komplikuje jakoś nasze stosunki (mam za mało czasu dla Ciebie ) ? [O] Nie :* [P] Zagrasz kiedyś z nami w cs-a ? [O] Kiedyś zagram:P Lesto [P] Grasz w cs'a a jeśli tak to na jakim serwerze? [O] Tylko raz grałam;d [P]Mars vs Snickers [O] Mars [P] Lubisz Disco-Polo? [O] Nie [P] Ulubiona nutka [O] Oj ciężko wybrać. [P] Jak nazwiesz twoje i aquax'a dzieci :? [O] Emilia i Antoni Albandi [P] Ile spędzasz czasu w łazience? [O] 50min / 24h nynek [P] 2 sekundy to dużo czy mało? [O] Mało [P] Czemu lamisz za każdym razem, kiedy wbijesz na dd2#2? [O] Nie gram w CS'A [P] To prawda, że będę Twoim następnym chłopakiem? [O] nie [P] Jak spędzasz ferie? [O] W górach [P] Jaki profil ma Twoja klasa? [O] Hotelarstwo bydlak [P] Lubisz słodycze ? [O] Lubię [P] Ile masz lat ? [O] W maju 18 [P] Kiedy pierwsze dziecko? [O] Za 5 lat [P] Twoja ulubiona rzecz ? [O]Rower [P] Lubisz gotować ? [O]Lubię Maruda [P] Czy uważasz,że dziewczyny nie powinny grać w takie gry jak CS ? [O] Uważam, że każdy kto chcę może grać. [P] Jak odreagowujesz gdy jesteś zdenerwowana ? [O] Wychodzę na świeże powietrze. [P] Czy Twoim zdaniem osoby, które nie ukończyły 15 roku życia mogą sprawować funkcje Admina? [O]Myślę, że wyjątki mogą się zdarzyć nominuję .... Desire` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Lutego 2015 #270518 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Haha nynus fajne pytanie . Ogolnie fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 6 Lutego 2015 #270645 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Angelika dziękuje Ci że wzięła byś mnie do Małych Gigantów , ogólnie wyszło super, + leci dla Królowej MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 6 Lutego 2015 #270651 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ha ha ha Zostaniesz moją żoną? Nie kłam Widziałem Cię kiedyś na dd2#2 Skill'a jednak nie widziałem Też myślę, że 2 sekundy to mało Bardzo ciekawe odpowiedzi Można się czegoś o Tobie dowiedzieć Miłego wypoczynku życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270746 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Świetnie wyszło, fajne odpowiedzi, leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 6 Lutego 2015 #270868 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Leci okejka fajnie się czytało A co do samego tematu skoro pisze, że zamknięty to może ktoś zamknie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 6 Lutego 2015 #270884 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lutego 2015 #270931 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tak się składa, że aquax prosił mnie, abym usunął to "ZAMKNIĘTY" z nazwy tematu (jeszcze za wcześniej na zamykanie). Kristo, daj się wykazać moderatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Lutego 2015 #270933 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 bardzo fajnie ':) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Lutego 2015 #270974 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Bardzo ładnie i starannie odpowiedziałaś na pytania. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 7 Lutego 2015 #271110 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 nominuję .... Desire` O masakra... Ogólnie to dziękuje za wzmiankę ^^ Trochę się dowiedziałem, z czasem pewnie będę wiedzieć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Lutego 2015 #271694 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi