Lesto Napisano 5 Lutego 2015 #270484 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Witam Chciałbym przedstawić wam moją propozycję. Może już ktoś wpadł na ten pomysł i o tym pisał. Jak tak to przepraszam za niepotrzebny spam. Mianowicie jeśli gracz na jednym z serwerów MH zostanie zbanowany za AIM/WH lub minie mu czas na wrzucenie ss'ów to jeśli mu zależy to może zrobić 100 reklam sieci. Jest to to wyjście jednorazowe i ostateczne. Jednak bardziej leniwym osobą nie chce się robić reklam i tracimy graczy. Moja propozycja to dla osób bardziej leniwych wprowadzić w sklepiku usługę SMS, dzięki której jak sama nazwa wskazuje można kupić Sb UB. Jest to pewien sposób "rehabilitacji" (nwm jakie słowo powinno zająć to miejsce, gdyż wyleciało mi z głowy). Jeśli taki gracz kilkukrotnie zabuli np. po 11zł+Vat to odechce mu się używać wspomagaczy. Serwerownia na tym zarobi i odciąży to S@, H@ bądź SM sprawdzających reklamy. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam @Lesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Lutego 2015 #270486 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No nie wiem czy to wypali, można spróbować ale to zależy już od H@ czy się zgodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 5 Lutego 2015 #270501 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Czas jest bardziej cenny niż te 11zł, więc to powinno taką osobę bardziej nauczyć i zniechęcić. A jeśli ktoś jest leniwy, to radzę popracować nad swoją osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Lutego 2015 #270521 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 UB za SMS. Wyobrażasz sobie jak byśmy byli postrzegani na innych sieciach? ZOO... Dla bardziej leniwych jest przecież opcja - zmiana sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270525 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270526 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi