Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270451 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Nick: Mr.Z Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem raz admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: nonsteam Dlaczego Ty: mimo dość dużej ilości adminów nadal ich brakuje gdy pojawia się odpał, dość często pojawiam się na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 h ( 7 h tygodniowo jest) Kontakt: PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Mr.z/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 5 Lutego 2015 #270457 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem Neutral / Tak +godziny -/+ wiek -/+ amx + zgłasza na u@ + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 5 Lutego 2015 #242959 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem na tak. -aktwyny -amx -/+ wiek ale to w końcu tylko cyfra,liczy sie zachowanie. -H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 5 Lutego 2015 #240660 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem Neutral / Tak +godziny -/+ wiek -/+ amx + zgłasza na u@ + aktywny Popopieram , masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Lutego 2015 #270680 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 + zglaszasz na u@ + aktywny -amx -steam Jestem Neutralny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270817 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Nie widzialem zebys zglaszal cziterow na u@. - Wiek . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270822 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jestem na tak. -aktywny -doświadczenie - Kultura Napisz do mnie na PW w celu uzupełnienia dalszych formalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270824 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi