Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270406 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Elo Malu, ki ch*j ty permy dajesz? Ban an tydzień za obraze jakiejś tam... No tej, co ją obrażałem. No og, przyznaje się, troszkę żem zaczął do ni pisać, ale bez przesady... Tak bardzo jej nie ubliżałem, chyba że ona ci gałkę walnie za to? Ok, sorry, w sumie nie wiem gdzie to napisac. Mam nadzieję, że dobry temat, nie to kij. A i ten ban na tydz, to już straciłeś szacunek w mych oczach. Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lutego 2015 #244059 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zły dział, powinieneś tutaj napisać odwołanie http://multi-head.pl/forum/88-odwo%C5%82anie-od-bana/ Proszę moderatora o przeniesienie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Lutego 2015 #244008 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #236948 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi