Desire Napisano 3 Marca 2016 #405245 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Szperając trochę w starych fotkach natknęłam się na to.. Przypomniały mi się tamte czasy... ah... To się nazywały rozmowy [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Wtedy to dopiero MH tętniło życiem![/align] [align=center] [/align] [align=center]I kalambury też było bekowe! ;D[/align] [align=center] [/align] [align=center]płakało się ze śmiechu, oj płakało [/align] Chudy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 3 Marca 2016 #405252 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ojeeeej :love: kiedy to było, piękne czasy . Jeszcze makao do 5-6 rano, ale już z mniejszą ekipą haha kalambury najlepsze w życiu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Marca 2016 #405747 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Skład węgla i papy... [attachment=o264] Chudy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Marca 2016 #406933 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Skład węgla i papy... Bez tytułu.png Zazdrosny, bo tylko na DWÓCH ssach jesteś Ohhh.... tak... brakuje mi najbardziej keymila :-) ohhh, ahhh i jego AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Marca 2016 Autor #409523 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Zazdrosny, bo tylko na DWÓCH ssach jesteś Ohhh.... tak... brakuje mi najbardziej keymila :-) ohhh, ahhh i jego AUDI TIA I LEXUSA ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Marca 2016 Autor #410523 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Zazdrosny, bo tylko na DWÓCH ssach jesteś Ohhh.... tak... brakuje mi najbardziej keymila :-) ohhh, ahhh i jego AUDI TIA I LEXUSA ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 28 Marca 2016 #417615 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Stare dobre mg. 430 dzien :wub: n-ty dzien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi