Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270283 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: `eVer. Godzina, data zdarzenia: 13:07 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 80.50.139.226 Uzasadnienie: Dostałem bana na 1 dzień za obrazę, gdy napisałem, że jeden z graczy jest ... Ja rozumiem, że obraza. Ale bez przesady 1 dzień? Proszę o ub, gdyż chcę pograć jeszcze na serwerze, a w tygodniu mój czas który poświęcam na waszym serwerze, mierzy się w godzinach 10-17.. ;x Dodam jeszcze, że napisałem tylko i wyłącznie jedno zdanie, a odrazu ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2015 #270296 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Otóż kolego nie obraziłeś gracza lecz s@ i oznajmiam Ci, że nie jestem poj***ny jak to mnie nazwałeś Bana Ci nie przedłużę a prawo do tego mam. Następnym razem uważaj co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2015 #270297 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi