Jump to content
[MULTI-HEAD] NOWY SERWER PAINTBALL ×
[COD 400] EDYCJA KLASYCZNA 1.10 - Koniecznie sprawdź! ×

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Mateusz~ - Podanie.

Guest

Recommended Posts

Nick: Mateusz~

Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka lat na zakładzie karnym i kilka w nieistniejących już sieciach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10

Staż w CS-sie: Ponad 6 lat steam + 2 lata ns

Steam / NonSteam: STEAM

Dlaczego Ty: Ponieważ Szef mnie zmusił :( Ale tak na poważnie, to sporo grałem jako admin na serwerach i nawet mam oko do "cziterów", a także chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze . 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Oj różnie, najczęściej wieczorami lub późnym popołudniem (3-4h dziennie, nawet dłużej)   

Kontakt: Steam i PW.

Link do GameTracker'a: Jest nowe IP, ale na poprzednim serwerze miałem cos koło 60h.

http://www.gametracker.com/player/Mateusz~/80.72.33.52:27480/

jestem za, przydałby sie na serwerowni, wiek na plus jak również staż, owszem zgłasza podejrzenia i czesto sa  one trafne. 

Na TAK

jestem na TAK

uwiodłeś mnie swoją historią i jestem pod wrażeniem  :clapping:

a tak na serio to ogarnięty, może nie pod względem gry bo zamyka cały czas ale się stara :)

Baaardzo dużo czasu na serwerze, często zgłasza na u@ jak i woła na steam. Na serwerze też potrafi się zachować, nie obraża ,nie prowokuje ( no chyba, że mnie  <_<  ). Masz moje tak :D

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...