Guest Guest Posted February 5, 2015 #267438 Share Posted February 5, 2015 Nick: Mateusz~ Wiek: 21 (czerwiec 22) Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka lat na zakładzie karnym i kilka w nieistniejących już sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: Ponad 6 lat steam + 2 lata ns Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Ponieważ Szef mnie zmusił Ale tak na poważnie, to sporo grałem jako admin na serwerach i nawet mam oko do "cziterów", a także chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Oj różnie, najczęściej wieczorami lub późnym popołudniem (3-4h dziennie, nawet dłużej) Kontakt: Steam i PW. Link do GameTracker'a: Jest nowe IP, ale na poprzednim serwerze miałem cos koło 60h. http://www.gametracker.com/player/Mateusz~/80.72.33.52:27480/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2015 #270268 Share Posted February 5, 2015 Jestem na wielkie tak: -czesto go widze - zglasza u@ -kulturalny, miły -wiek, steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadbooY. Posted February 5, 2015 #270335 Share Posted February 5, 2015 Oczywiscie ze jestem na tak Spoko ziomek , ogarniety, wesoly, zgłasza czesto na u@ albo na steam i oczywiscie spelnia wymagania jak najbardziej sie przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2015 #270341 Share Posted February 5, 2015 Szczerze to ja cię nie pamiętam, ale wymagania spełniasz no i szef ci '' kazał '' złożyć podanie to jestem na TAK Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsztad Posted February 5, 2015 #270350 Share Posted February 5, 2015 Jestem na tak: Miły kulturalny Słabo gra Spełnia wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlCia Posted February 5, 2015 #270386 Share Posted February 5, 2015 MAsz ode mnie duze Tak Bardzo często widoczny na serwerze miły,zwariowany zgłasza u@ kulturalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2015 #270395 Share Posted February 5, 2015 Ja też na Tak gracz z kulturą ,wymagania spełnia + zgłasza na u@ i pisze na steam jak jest ktoś odpalony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deft! Posted February 5, 2015 #270530 Share Posted February 5, 2015 Jestem ZAA, ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 6, 2015 #270603 Share Posted February 6, 2015 jestem za, przydałby sie na serwerowni, wiek na plus jak również staż, owszem zgłasza podejrzenia i czesto sa one trafne. Na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 6, 2015 #270638 Share Posted February 6, 2015 jestem na TAK uwiodłeś mnie swoją historią i jestem pod wrażeniem :clapping: a tak na serio to ogarnięty, może nie pod względem gry bo zamyka cały czas ale się stara Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitM@N Posted February 6, 2015 #270669 Share Posted February 6, 2015 Jestem za -kulturalny -mily -aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted February 6, 2015 #270823 Share Posted February 6, 2015 Baaardzo dużo czasu na serwerze, często zgłasza na u@ jak i woła na steam. Na serwerze też potrafi się zachować, nie obraża ,nie prowokuje ( no chyba, że mnie <_< ). Masz moje tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted February 6, 2015 #270970 Share Posted February 6, 2015 Bardzo sympatyczny i ogarnięty kolega. Jak najbardziej nadaje się na funkcję administratora, wiele razy zgłaszał cziterków i zna się na rzeczy więc nie mam żadnych zastrzeżeń i masz moje tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 6, 2015 #271037 Share Posted February 6, 2015 oczywiście, że tak użytownik spłenia wymagania, ogarnięta osoba, przyjemnie się z nim gra, czego chcieć więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 6, 2015 #271069 Share Posted February 6, 2015 Jak najbardziej podanie akceptuje, zgłos sie na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 6, 2015 #271070 Share Posted February 6, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts