Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270253 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: AeR Godzina, data zdarzenia: 05.02.2015 godz. ok 10-11 Mapa: Only dd2 + DM STEAM_ID / IP: STEAM_ID_LAN / 176.113.202.36 Uzasadnienie: Grałem na podanym wyżej serwerze w celu rozgrzewki przed wejściem na only dd2#1 bądz #2. Staty miałem dość dobre i generalnie młóciłem aż miło. Nagle wyskoczyło mi info, że zostałem zbanowany i mam wstawic ssy na forum.. Nie jestem malo zsnanym graczem na waszych serverach. Nigdy nie uzywalem zadnych czitow czy Bóg wie czego. Proszę o odbanowanie. PS. Ów ssów ktore miałem wstawić nie mam i nie jestem pewien czy admin w ogóle je zrobił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270255 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zostały zrobione Tobie screeny . Skorzystaj z poradnika : http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Na wstawienie screenów masz 24h od momentu zbanowania w przeciwnym razie jedyną szansą na UB będzie 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . EDIT: Czas na wrzucenie screenów minął . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 #270644 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi