Guest Guest Posted February 5, 2015 #270195 Share Posted February 5, 2015 Jest Problem Bo nie weszystkich Graczy można Zbanować dziś własnie w tej chwili Gracz "Ciniol" Lata sobie na wh a mi pisze "Ten Gracz został już zbanowany" I nawet przez ss nie moge tego zrobić bo robi 5 ssów i nie banuje go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2015 #270201 Share Posted February 5, 2015 A próbowałeś przez konsole amx_addban "IP" "czas" "powód" ? Ja tak bynajmniej banuje takich typów i działa EDIT: Edytuje sobie posta żeby za spam znowu od danke warna nie dostać . To jak dodasz bana to go kicknij a jak wejdzie na serwer jeszcze raz to daj znać na steam to walne mu destroya bo chyba zostały już dodane po atakach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2015 #270206 Share Posted February 5, 2015 Próbowałem i To samo ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 5, 2015 #270290 Share Posted February 5, 2015 EDIT: Edytuje sobie posta żeby za spam znowu od danke warna nie dostać . Doskonale. Widzę, że w końcu się czegoś nauczyłeś . Co do tematu to ja osobiście banuje destroyem. Do niedawna jeszcze robiłam tak, że zgładzałam odpalonego gracza co rundę. Po 2-4 mu się nudziło i wychodził z serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 5, 2015 #270373 Share Posted February 5, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Problemy i pytania". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted February 5, 2015 #270415 Share Posted February 5, 2015 2-3 kick i działa, większość osób strasznie to irytuje gdy zostają wywalani z serwera, najlepiej robić to szybko, odrazu jak wbije na serwer, działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted February 7, 2015 #271348 Share Posted February 7, 2015 Musicie kickować takie osoby bo nawet ostatnio coś destroy nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted February 7, 2015 #271349 Share Posted February 7, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts