Guest Guest Posted February 4, 2015 #270063 Share Posted February 4, 2015 Mam problem na 2 serwerach na tej sieci tj. DD2/INF oraz DD2 (juz nie pamietam ktory). Nie wiem dlaczego podczas gry dodaje mnie do listy banow i przez pol dnia nie moge wejsc na serwer na ktorym to dostalem wczesniej bana (nie ma w amxbans) na inne serwery wchodze bez problemow. Z tego co widzialem na forum duzo ludzi ma ten problem dodam ze nic mi nie pomoglo robilem formata nie dawno cfg usuwalem itp. Prosze o pomoc poniewaz czesto nie mam gdzie grac jak dodaje rzekomego bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 4, 2015 #270069 Share Posted February 4, 2015 Kilka osób miało z tym już problemy (w tym moja osoba). Podrzucam Ci temat i zajrzyj sobie w niego, poczytaj: http://multi-head.pl/topic/48256-zamkni%C4%99ty-ban-luk-ffa-swiateczny-klimat/. Więcej nie potrafię pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef wszystkich szefow Posted February 7, 2015 #271616 Share Posted February 7, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts