Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270021 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: `Violet - jzs :3 Godzina, data zdarzenia: przed sekunda Mapa: cs_italy 2 bodajze STEAM_ID / IP: wycinek z konsoli Uzasadnienie: "aktywny" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '178.37.43.25' [AMXBans] ====================================== Witam, prosiłbym o ub i przy okazji o ostrzeżenie dla admina [PierunY] dzej. Ssy wstawione, bans czysty. O co Chodzi? ;_; @edit Poważnie? Wycinek z konsoli Ci nie wystaczy? Tracę wiarę w to społeczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270024 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 A admina [PierunY] DzeJ ÂŽ zapraszamy do przedstawienia dowodów admin ma na to 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270028 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 A admina [PierunY] DzeJ ÂŽ zapraszamy do przedstawienia dowodów admin ma na to 24 h Gościu, jakie 24h? Patrzysz bansa, mam czystego, dajesz ub. Jakie dowody? Co tu sie wyprawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 4 Lutego 2015 #270053 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ok. 2 tygodnie temu robilem Ci SSY poczym nie dostales automatycznego bana wiec poszedl przez konsole tytulem wstaw ssy na multi-head.pl SSow nie widzielem na forum wiec za kazdym razem jak tylko wejdziesz na serwer dostaniesz takiego samego bana, masz dwa UB ale nie za SSy ode mnie. Fotki ze dostales bana przez konsole calkiem nie dawno powod aktywny oraz inne z rozmowy z Toba http://www1.zippyshare.com/v/IZtNjDBg/file.html samego momentu robienia ssow nie mam,poniewaz nie kolekcjonuje ich. czas na odwolanie od tamtego bana dawno minal oprocz bana za SS i dzis bylo ich jeszcze okolo 3-4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270059 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ok. 2 tygodnie temu robilem Ci SSY poczym nie dostales automatycznego bana wiec poszedl przez konsole tytulem wstaw ssy na multi-head.pl SSow nie widzielem na forum wiec za kazdym razem jak tylko wejdziesz na serwer dostaniesz takiego samego bana, masz dwa UB ale nie za SSy ode mnie. Fotki ze dostales bana przez konsole calkiem nie dawno powod aktywny oraz inne z rozmowy z Toba http://www1.zippyshare.com/v/IZtNjDBg/file.html samego momentu robienia ssow nie mam,poniewaz nie kolekcjonuje ich. czas na odwolanie od tamtego bana dawno minal oprocz bana na SS i dzis bylo ich jeszcze okolo 3-4... Widzisz gdzieś bana za ss? Bo ja nie widzę, jeżeli nie ma powodu bana "wstaw ssy na multi-head.pl" nie mam obowiązku tego robić, w twoim obowiązku leży dopilnować tego abym z takim powodem wyleciał. Nadal nie widzę tu aktywnego bana, jeżeli mnie nie zbanowałeś, mordo Oj kolego moze dlatego ze dostales bana na ip, a masz zmienne inaczej nie wszedlbys na serwer?! A widzisz, w tym rzecz, że jest to do ustalenia, że na wszystkich banach które dostałem (nie od Ciebie, bo nei potrafisz banować) jest to samo ip, mało tego banowałeś ten nick co mam teraz, więc powinien zostać ślad w bansie i za każdym razem wchodze na serwer. Co nie zmienia faktu, że nadal nie przedstawiłeś dowodów na moje "AKTYWNE" bany. Skończmy tą denną rozmowę, nie wyczuwam ani trochę profesjonalizmy z twojej strony. Poczekajmy na kogoś wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 4 Lutego 2015 #270066 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Oj kolego moze dlatego ze dostales bana na ip, a masz zmienne inaczej nie wszedlbys na serwer?! 1Pisz co chcesz nie urazisz mnie :)nie ten poziom 2 dopiero dzis dostales odemnie bana nick+IP wczesniej dostawales tylko na IP stad brak sladow w bansie jezeli chodzi o nick 3ja Ci gwarantuje ze odemnie dostales i bedziesz dostawal non stop bany za aktywny ssy miales do czego sie przyznales pozatym byles bezczelny, strugasz kozaka wiec ja nie odpuszcze jedno twoje IP ktore zbanowalem ) `Violet - jzs :3 STEAM_ID_LAN 178.37.58.7 tylko IP przez konsole MISTRZU drugie zbanowane jest widoczne na tym SS (bez nicku przyjzyj sie ) http://www22.zippyshare.com/v/GqKFTJcP/file.html 1 bana ktorego dostales byl z powodem: wstaw SSy na multi-head.pl! wiec powinienes wstawic, a mieles je na bank! Bo ja nie widzę, jeżeli nie ma powodu bana "wstaw ssy na multi-head.pl" nie mam obowiązku tego robić, w twoim obowiązku leży dopilnować tego abym z takim powodem wyleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lutego 2015 #270095 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Bans był resetowany kilka dni temu. Stąd brak śladów w bansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270103 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Bans był resetowany kilka dni temu. Stąd brak śladów w bansie. Móglbyś podać dokładną datę resetu bansa? Jak widać ssy są z 29-01-15, w ten dzień niby zrobiono mi ssy, a bana nie dostałem. @edit Ssy może i faktycznie miałem, lecz nie dostałem bana z takowym powodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 5 Lutego 2015 #270235 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Móglbyś podać dokładną datę resetu bansa? Jak widać ssy są z 29-01-15, w ten dzień niby zrobiono mi ssy, a bana nie dostałem. @edit Ssy może i faktycznie miałem, lecz nie dostałem bana z takowym powodem. w kosoli nie miales powodu, lecz z takim powodem wyleciales na 100% SSy miales wiec trzeba bylo je wstawic, a nie zmienic IP i strugac cwaniaka ze nie dostales bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270262 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . Więcej w tym temacie : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270263 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi