Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: nie gralem / Dziurex Godzina, data zdarzenia: nw Mapa: ... STEAM_ID / IP 91.189.219.233 Uzasadnienie: owsze dostalem bana i nie mialem wchodzic i nie wchodzilem z komputera na ktorym bana dostalem . bylem u ojca o tam gralem wiec za co ten Perm ? zmiennego ip nie mam takze nieslusznie ;/ @richard wiec nie wiem nigdzie napisane nie jest ze na innym komputerze grac nie moge .. http://multi-head.pl/topic/53489-skarga-na-3-graczy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2015 #270016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Skoro wszedłeś na tym samym nicku to ban słuszny jak najbardziej. Nie karamy sprzętu tylko gracza, więc nie wiem od czego się odwoływać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #270031 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi