Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269832 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Nick: Pisiont Groszy Wiek: 16 rocznikowo Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem nie byłem jeszcze nigdy to byłby mój pierwszy admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10): kuzyn jest adminem i ogarnialem z nim AMXX wiec bedzie na 7 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Nie posiadam Steam. Ale gwarantuje czystą grę. Dlaczego Ty: Hmmm... Lubie nawiązywać nowe znajomosći. Lubie dawać dobry przykład młodszym jak i starszym. Będąc adminem nie będę używał wulgaryzmów (słowo) . Nie awanturuje się nie znosze konfliktów staram się je łagodzić. Potrafię rozpoznać czitera bardzo dobrze. Regulamin znam praktycznie na PAMIĘĆ . Jestem szczery i lubię żartować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4-6 h Kontakt: GG-46808694 <--- Jestem codziennie przez większość dnia , TS, Facebook. Jeśli zajdzie potrzeba ZAINSTALUJE Skype http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269852 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jestem na TAK : - Duzo H. - Zglasza cziterow na u@. - Kulturalny i mily. - Mozna z nim pozartowac. Kiedys musi byc ten 1 raz . ^^ Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 4 Lutego 2015 #269853 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Na tak: -dużo godzin -Ogarnia gre -Można się z nim dogadać -Amx -Kiedyś trzeba spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269858 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Kiedyś miałem do ciebie zastrzeżenia ale teraz jestem na Tak - Poprawiłeś się - Dużo h - Wiek - Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 4 Lutego 2015 #269866 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 + Dużo h + Wiek +/-Amxx +ogarnięty Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 4 Lutego 2015 #269883 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 + Dużo h + Wiek +/-Amxx +ogarnięty Jestem na Tak tak jak wyzej nic dodac nic ujac jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269929 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 + Dużo h + Wiek +/-Amxx +ogarnięty Jestem na Tak To samo mówi za siebie Dodatkowo dodam, że widuję Cię często i jesteś spoko To samo co Amore, można z tb pogadać- pożartować. Pozdrawiam SheN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 4 Lutego 2015 #269948 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Na tak Powody podał s0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269949 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Tak - amxx - wiek - h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270110 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś się do mnie na priv na forum w celu dodania admina i hasła na jakim chcesz mieć tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270111 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi