Lesto Napisano 3 Lutego 2015 #269488 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Wzór skargi: Data i godzina: dzisiaj ok 20:45 Nick admina/gracza, który zawinił: $iwy Dowody: HTLV z tej godziny Świadkowie: Raczej nikt na to uwagi nie zwraca Uzasadnienie: dostałem bana na 5min za spam na u@. Może to mało i nie warto pisać skargi jednak jak admin pisze, że skany i txt=ban na 30 a ludzie dalej robią co chcą to ja to zgłaszam. No przepraszam bardzo jednak jak mam napisać żeby dotarło, że ludzie łamią regulamin?? To, że inni po txt gonią i sknują $iwy nie zauważył a bana mi wlepił za spam. To od czego są admini na tym serwerze? Od tego żeby sie opierniczać?? Widać, że coś złego dzieje się na tym serwerze, skoro dla admina gra jest ważniejsza od porządku na serwerze. To tyle. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 3 Lutego 2015 #269522 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Lesto Powiem krótko. Po 1: Byłem sam na servie a był full. Po 2: Ogarniałem ludzi. Po 3: Rozkazywać możesz swoim kolegom co mają robić. Po 4: Wystarczy że napiszesz raz na U@ a nie setki razy i to samo. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 3 Lutego 2015 Autor #269523 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Ogarniałeś ludzi? Koleś skanował a po 10 min żadnej reakcji. Inny po txt łaził to samo. Napisałem raz ":D na txt!!" Od razu Bana mi wlepiłeś. To jest to twoje ogarnianie ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #269626 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Poczekajmy co powie opiekun @FiGhT3r na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269631 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Lesto pobierz hltv i rozpisz czasy w których admin nie reaguje, tak będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Lutego 2015 Autor #269640 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Skargę można zamknąć. Sprawa wyjaśniona na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Lutego 2015 #269658 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi