Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie by Kotwicz (Kotowicz)GRR

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

- Wchodzenie raz dziennie na forum; Siedzę codziennie na forum po spooooro godzin także nie ma problemu :)

- Minimum 16 lat; Jest^^

- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;Oczywiście, że jest, ja tyle spędzam czasu w jeden dzień.

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; Owszem, znam.

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; Często pomagam różnym nowicjuszom, konfliktów jako tako nie mam, jedynie powyzywać się dla zabawy czy coś (Bez spin prowokacyjnych lub na serio) 

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Mam nadzieję, że jestem lubiany na serwerze, staram się, aby było śmiesznie, żeby był ten klimat! :)

- Minimum 30h przegrane na serwerze; Mam aktualnie przegrane 24 godziny, ale dzisiaj siedzę do 1/2 rano także nie ma problemu! 

- Obowiązkowo aktywne konto steam; Jest, oczywiście!

- Posiadanie mikrofonu; Jest sprawny mikrofon!

Wzór podania:

Nick:_Kotwicz_

Doświadczenie (w byciu adminem): Gram na jb od ponad 2 lat, miałem admina wiele razy, znam komendy oraz ogarniam w miarę amx :))

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Za bardzo nie dam rady ocenić ale myślę, że 7 będzie 

Staż w CS-sie: Gram w cs +/- 5 lat

Steam / NonSteam: Steam!!

Dlaczego Ty:Ponieważ spędzam bardzo, ale to bardzo dużo czasu na serwerze, na razie mam te ledwo 30 godzin ale w bardzo krótkim czasie, poznaje jeszcze ludzi, zdążyłem poznać już wiele osób wspaniałych, co pomogą itp, staram się brać z nich przykład, dlaczego ja? Ponieważ w tym czasie co gram często nie ma adminów, w nocy czy rano, mam czas na wiele rzeczy, potrafię rozłożyć sobie plan i przy każdym zgłoszeniu jeżeli oczywiście dostałbym się na to stanowisko starałbym się pomagać jak najwięcej i jak najlepiej!!!

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 5 do 14 godzin :)

Kontakt:Steam- Legalize Weed, gg 43442701, jestem bardzo często na teamspeaku, więc można mnie tam znaleść. :)

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27033 O to mój gametracker ^^

Pozdrawiam KotOwicz xD:)

Gość Guest

Chciałbym edytować post, dziękuje za te głosy, to dla mnie wiele znaczy, przemyślałem sobie pare spraw i spróbuję ponownie za 14 dni, kulturkę ogarnę oraz godzinki nadrobię można zamknąć i jeszcze raz dzięki, w końcu pierwszy raz nie zawsze musi wypalić :))

Na chwilę obecną jestem na NIE

• Pograj jeszcze z nami 
  • Kulturę troszkę popraw i staraj się opanować?

Jeśli poprawisz kulturę i będziesz miał więcej godzin przegranych, będę jak najbardziej na TAK

??

Gość Guest

Kotwicz będę na Tak gdy uzyskasz pełne 30 godzin. Umiesz prowadzić w CT i chwała Ci za to choć w niektórych sytuacjach do końca nie ogarniasz:) Jestem na nie.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 7 months later...
  • 2 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...