Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269427 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; Siedzę codziennie na forum po spooooro godzin także nie ma problemu - Minimum 16 lat; Jest^^ - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;Oczywiście, że jest, ja tyle spędzam czasu w jeden dzień. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; Owszem, znam. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; Często pomagam różnym nowicjuszom, konfliktów jako tako nie mam, jedynie powyzywać się dla zabawy czy coś (Bez spin prowokacyjnych lub na serio) - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Mam nadzieję, że jestem lubiany na serwerze, staram się, aby było śmiesznie, żeby był ten klimat! - Minimum 30h przegrane na serwerze; Mam aktualnie przegrane 24 godziny, ale dzisiaj siedzę do 1/2 rano także nie ma problemu! - Obowiązkowo aktywne konto steam; Jest, oczywiście! - Posiadanie mikrofonu; Jest sprawny mikrofon!Wzór podania: Nick:_Kotwicz_ Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Gram na jb od ponad 2 lat, miałem admina wiele razy, znam komendy oraz ogarniam w miarę amx ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Za bardzo nie dam rady ocenić ale myślę, że 7 będzie Staż w CS-sie: Gram w cs +/- 5 lat Steam / NonSteam: Steam!! Dlaczego Ty:Ponieważ spędzam bardzo, ale to bardzo dużo czasu na serwerze, na razie mam te ledwo 30 godzin ale w bardzo krótkim czasie, poznaje jeszcze ludzi, zdążyłem poznać już wiele osób wspaniałych, co pomogą itp, staram się brać z nich przykład, dlaczego ja? Ponieważ w tym czasie co gram często nie ma adminów, w nocy czy rano, mam czas na wiele rzeczy, potrafię rozłożyć sobie plan i przy każdym zgłoszeniu jeżeli oczywiście dostałbym się na to stanowisko starałbym się pomagać jak najwięcej i jak najlepiej!!! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 5 do 14 godzin Kontakt:Steam- Legalize Weed, gg 43442701, jestem bardzo często na teamspeaku, więc można mnie tam znaleść. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27033 O to mój gametracker ^^ Pozdrawiam KotOwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 3 Lutego 2015 #269432 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Na tą chwilę jestem na NIE. Popraw Kulture Godzinki nadrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lutego 2015 #269437 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 tez jestem tego zdania co kolega mało godzin kultura @up I jeszcze sie w podaniu wypowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269447 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Chciałbym edytować post, dziękuje za te głosy, to dla mnie wiele znaczy, przemyślałem sobie pare spraw i spróbuję ponownie za 14 dni, kulturkę ogarnę oraz godzinki nadrobię można zamknąć i jeszcze raz dzięki, w końcu pierwszy raz nie zawsze musi wypalić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maruda Napisano 3 Lutego 2015 #269476 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Na chwilę obecną jestem na NIE Pograj jeszcze z nami Kulturę troszkę popraw i staraj się opanować? Jeśli poprawisz kulturę i będziesz miał więcej godzin przegranych, będę jak najbardziej na TAK ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269529 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Kotwicz będę na Tak gdy uzyskasz pełne 30 godzin. Umiesz prowadzić w CT i chwała Ci za to choć w niektórych sytuacjach do końca nie ogarniasz:) Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VooFy Napisano 4 Lutego 2015 #269735 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jestem na NIE . W CT grasz na fragi. Nie jestem co do Ciebie przekonany, gdyż za krótko z nami jesteś. Wypowiadasz się we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2015 #269857 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 21 Września 2015 #332306 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 21 Września 2015 #332439 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362130 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi