MaMiKo <3 Napisano 3 Marca 2016 #405167 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nick:MaMiKo <3 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem już admina na wielu serverach 45k Znajomość AMXX (W skali 1-10):1-8 Staż w CS-sie:juz z 3-4lata Steam / NonSteam:Nie posiadam Dlaczego Ty:Ponieważ chce dać dobry przykład graczą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5h Kontakt:Nie posiadam żadnych portali społecznościowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 3 Marca 2016 #405171 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 brak linku do GT Kontakt słaby nie grasz ani na steamie ani na non steamie? "dlaczego ty:Ponieważ chce dać dobry przykład graczą" nie przyłożyłeś się do podania 17 lat a nie umiesz uzasadnić dlaczego właśnie ciebie widzimy jako admina jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaMiKo <3 Napisano 3 Marca 2016 Autor #405191 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Przepraszam bardzo za GameTracker'a jeśli mogę teraz podac to proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 3 Marca 2016 #405194 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Jestem na nie: - konto pod podanie -slabe uzasadnienie dlaczego ty -slaby z toba kontakt -podanie napisane na odwal -brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 3 Marca 2016 #405195 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Na NIE. -Kontakt -Nie znasz regulaminu(często go łamiesz) -Uzasadnienie bardzo słabe -Gdzie GT? +amx +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 3 Marca 2016 #405206 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Na nie : - zbyt krótko na servie - łamiesz regulamin - mało zgłaszasz na u@ - amx do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 3 Marca 2016 #405216 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Również na Nie -brak gt -kontakt -co z regulaminem? Łamiesz go -za krótkie uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 3 Marca 2016 #405249 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Na NIE -Nie znam Cie wystarczajaco -Nie wysililes sie w odpowiedzi "dlaczego Ty?" -Niewiduje Cie za czesto -Watpie ze znasz AMX na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeAreFreeGaMeR Napisano 3 Marca 2016 #405268 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Na Nie -Łamiesz regulamin -nie przyłożyłeś się do podania -słabe uzasadnienie dlaczego cb mieli by przyjąć na admina -brak linku do GT -wypowiadasz się w swoim podaniu -konto pod podanie +/- AMX +wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 3 Marca 2016 #405352 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 jestem na nie -gdzie gt -slabe uzasadnienie -Steam / NonSteam:Nie posiadam to na czym grasz? +wiek +amx +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 4 Marca 2016 #405483 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak linku do GT, nie znają cie jeszcze wszyscy gracze oraz podanie napisane od niechcenia. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi