Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269244 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 1. Nie da się nic kupować w sklepie po zginięciu oraz nie można sprzedać perka 2. Mozna by zrobic reset /top15 3. Szturmowiec ma chyba najmniejszy dmg ze wszystkich klas, jakim to jest cudem ze ja mam 60lvl i bije w takiego przeciętnego gracza który ma 15lvl po 20dmg w ciało a 78/54 w głowe gdy ten mi w ciało po 50 oraz z m4 po 100 w glowe? Jakim cudem? albo go naprawcie, dodajcie mu więcej dmg albo go wyjebta bo jest bezuzyteczny kiedy inne slabsze klasy mają przewage w DMG 4. VIP nie ma slota, przy stanie 31/32 nie mozna wejsc na serwer jako VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 3 Lutego 2015 #269340 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 1. Nie da się nic kupować w sklepie po zginięciu oraz nie można sprzedać perka 2. Mozna by zrobic reset /top15 3. Szturmowiec ma chyba najmniejszy dmg ze wszystkich klas, jakim to jest cudem ze ja mam 60lvl i bije w takiego przeciętnego gracza który ma 15lvl po 20dmg w ciało a 78/54 w głowe gdy ten mi w ciało po 50 oraz z m4 po 100 w glowe? Jakim cudem? albo go naprawcie, dodajcie mu więcej dmg albo go wyjebta bo jest bezuzyteczny kiedy inne slabsze klasy mają przewage w DMG 4. VIP nie ma slota, przy stanie 31/32 nie mozna wejsc na serwer jako VIP 1. Nie jest to nic nowego na COD'ach. Nikt na to nie narzeka. 2. I tak nic to nie zmieni, jednak popieram. 3. Jeśli szturmowcem używałeś p90 to się nie dziw-to tyle bierze. Przeciwnik mógł mieć perk tytanowe naboje, platynowe, naboje pułkownika, sygnet Rambo lub inny perk dodający dmg. 4. Jak cię to tak bardzo boli to w sklepie można kupić slota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269341 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 1.I bardzo dobrze 2.Można ale po co teraz lepiej po resecie lvl 3.A może te male lvl mieli platynki albo jakiś perk ?? Pomyślałeś o tym ? 4.Nie możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269406 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 1.I bardzo dobrze 2.Można ale po co teraz lepiej po resecie lvl 3.A może te male lvl mieli platynki albo jakiś perk ?? Pomyślałeś o tym ? 4.Nie możliwe 2. I tak reset bedzie za jakis dłuższy czas bo dopiero max lvl jest ok. ~145lvl a wbicie tych 55lvl'i na pewno troche zajmie 3. Nie miały 4. Możliwe i sprawdzone 1. Nie jest to nic nowego na COD'ach. Nikt na to nie narzeka. 2. I tak nic to nie zmieni, jednak popieram. 3. Jeśli szturmowcem używałeś p90 to się nie dziw-to tyle bierze. Przeciwnik mógł mieć perk tytanowe naboje, platynowe, naboje pułkownika, sygnet Rambo lub inny perk dodający dmg. 4. Jak cię to tak bardzo boli to w sklepie można kupić slota. 1. Widzisz jednak jestem osobą narzekającą na to 2. Duzo osob z topki juz nie gra, a reset dałby więcej rywalizacji między graczami 3. wybacz ale z p90 bardzo rzadko strzelam, a jak już strzelam to zabieram po 4-15dmg 4. Ale po co mam kupować slota skoro slot niby jest wbudowany w vip'a ? Skoro jest napisane w /vip na serwerze iż slot ten jest to powinien on być, jeżeli go nie ma to administracja robi nas w konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lutego 2015 #269479 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 1.Jest to od zawsze nikt na to nie narzeka . 2.Reset był chyba nawet wczoraj 3.jesteś pierwsza osoba która ma z tym problem być może inna klasa która do ciebie strzelała miała jakiś perk z dmg 4.vip ma slota,przy pełnym serwerze trzeba spróbować kilka razy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Lutego 2015 #269482 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi