Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #31430 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Wzór podania: Nick:MaJk Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem 3 razy adminem na cod modach i raz na dd2 Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Staram się być często na servie kiedy widzie jakiegoś gracza co łamie regulamin to zawsze piszę do admina chciał bym pomóc admina ogarnąć server boo często admina nie ma i po prostu nie da się grac. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Po parę godzin od 5 do 7/8 Kontakt:GG, steam/pw Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/majk/80.72.40.110:27027/ Nie wiem czy to moje gt ale raczej tak boo Mojego nicku dokładnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #269028 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi