Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #199742 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nick:^^Info Od Boga^^ Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na 2 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: gram już 3 lata Steam / NonSteam:brak ale może być Dlaczego Ty: dopiero założyłem konto to może zrazić administartora do mnie mam bardzo mało godzin na serwie ponieważ dopiero poznałem ten serwer ale moge zapewnić brak odpałów na serwie mam dobre relacje z graaczami na kazdym serwie sadze ze tu terz będe miał ;D.Dopiero zaczynam z tym serwem i odrazu chce adma dlatego że chce spokojnej fajnej atmosfery na serwerze a nie wyzwisk na cheatera lub inego gracza.Sądze że sprawdze się jak zostane przyjęty ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:8godzin do 15 Kontakt:gg 52812663 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Lutego 2015 #269064 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Brak steam'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Lutego 2015 #269065 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi