Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #158888 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Data i godzina: 21:10 2015-02-02 Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem, gdzie tu macie Bansa, więc nwm sprawdźcie Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 29 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : . : N!tr0 <3 [AMXBans] Reason : ' Kultura ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 49764378 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.72.30.198 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: Nie wiem, nie interesuje mnie to Uzasadnienie: Wszedłem na serwer, poinformowałem admina o tym, że jem obiad i, żeby Mnie nie wywalał, bo za 2 minutki będę grał. Wszedłem do gry już jak zjadłem i dostałem kicka. Wszedłem spowrotem do gry i napisałem adminowi 2 zdania*, po czym dał mi bana na 30 minut, nie, żebym się sapał, że ma stracić admina, tylko zachowałem się fear i poinformowałem Go, a On bezczelnie mnie wyrzucił i potem wlepił bana, a tak btw. do przekleństwa służą do podniesienia powagi wypowiedzi, rozumiem, jakbym go zaczął wyzywać, ale za 3 przekleństwa dostałem bana? paranoja, nie gram tu 1 raz, miałem dobre stanowiska, jeżeli chodzi o sieci Cs 1.6 i ogarniam co nieco na ten temat. Gośc nadużywa admina/próbuje się popisać. Tyle * (PLAYER) .:N!tr0 <3 : kurwa ziomus wszedlem do gry i mnie wyjebales.az tak Ci sie spiszy? 2 minutki kurwa poczekac nie umisz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 2 Lutego 2015 #133068 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Zapraszam admina nebi to wypowiedzenia sie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 2 Lutego 2015 #91583 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 * (PLAYER) .:N!tr0 <3 : kurwa ziomus wszedlem do gry i mnie wyjebales.az tak Ci sie spiszy? 2 minutki kurwa poczekac nie umisz?! Za te słowa ode mnie również byś dostał bana- dla mnie skarga całkowicie niesłuszna. A co do samego bana- trwał on jedynie pół godziny, więc admin nie ma obowiązku dokumentowania go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 2 Lutego 2015 #89095 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 zobaczymy co powie na to admin nebi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 2 Lutego 2015 #55768 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 .:N!tr0 <3: Jak już wklejasz to dawaj wszystko. Po pierwsze, napisał na u@ o tym, że idzie "na 2 minuty na obiadek" i żeby go nie kickować. Tyle, że o ile wiem spect nie jest od tego, żeby jeść obiad niezależnie czy trwa 2 minuty, 5 czy 10. Po drugie było po 21 kiedy jest największe oblężenie na serverze i każdy chce zagrać. Nie widzę powodu, dla którego miałbym tego gracza traktować inaczej niż pozostałych. Była informacja na y@@ Specty do gry. Po kolei wszyscy byli kickowani, ten gracz jako ostatni. Druga sprawa kultura. Od razu na jego prośbę odpisałem "Sorry ale nie ma takiej możliwości". Dostałem odpowiedź "Nie pierdol :D" Po powrocie sypnął tekstem, który sam wkleił. Nie jestem twoim kolesiem z podwórka, żebyś miał do mnie mówić takimi tekstami. Dostał minimalnego bana za kulturę czyli 30 minut co wydaje mi się niewiele. Aha no i nie zapominajmy o "pożegnaniu":) " Haha pojebało Cię chłopczyku". W związku z pożegnaniem wnioskuję o przedłużenie bana o co najmniej jeden dzień, no chyba że to normalne teksty do admina? ps. jak coś screeny w paczce http://www7.zippyshare.com/v/UBiJW68Y/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #36242 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Z banem się zgodzę , skarga nie słuszna ,a co do przedłużenia bana dla gracza na podstawie screenów przedstawionych przez @nebi zadecyduje ranga wyższa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #30526 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ban słuszny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #30527 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi