Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #190582 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nick: Thot Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 2 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,5/10 Staż w CS-sie: od 2009 Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Jestem aktywnym graczem, a na serwerze jest wielu graczy którzy łamią przepisy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz mam ferie to tak 2-3h ale gdy się skończą myślę że mój czas aż tak bardzo się nie skróci Kontakt: gg : 17532133 /// Tu Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Thot/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #87762 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Th0t lubię cię ale brak ci trochę godzin +wiek +amx Narazie NIE dobij do 18h a dam ci tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #87590 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Th0t lubię cię ale brak ci trochę godzin +wiek +amx Narazie NIE dobij do 18h a dam ci ta Dobra , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #30615 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Za szybko te podania składacie pograjcie z 2 tygodnie i dobijcie 25 h i wtedy podanie a nie pogracie 1 dzień o od razu podanie Jestem na nie dobij godzinki to pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #191719 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Za malo H - Niewidzialem ani razu zebys zglaszal cziterow na u@. - Wypowiadasz sie w swoim podaniu. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Lutego 2015 #269125 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dobij godzinki,pograj troche dłużej,poznaj ludzi bardziej i będe na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269167 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Za malo H - Niewidzialem ani razu zebys zglaszal cziterow na u@. - Wypowiadasz sie w swoim podaniu. Pozdro. Można się wypowiadać w swoim podaniu, nie wiem skąd to macie że nie moża. Jestem na nie. Nie widze cie na serwerze mało godzin i krótko u nas grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269323 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dobij godziny. Narazie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269324 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 5 Lutego 2015 #270454 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem na nie : -gracz gra na cheatach... wczoraj dałem mu ssy i w momencie robienia ss gracz dziwnie stanął w miejscu... nie mam dowodów bo nie przyszło by mi do głowy że mam zrobić demko jak robie ssy. i też wątpie żeby to był jakiś lag.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270458 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Stanąłem w miejscu bo zacząłem pisać na sayu że dziekuję ci za ss . I wg ty jakoś dziwnie do mnie nastawiony jestes. Ja do cb nic nie mam ale ludzie jak to ludzie . ale chyba tu też jest hltv, więc można sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 5 Lutego 2015 #270461 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Nic do Ciebie nie mam Thot ,jesteś aktywnym i ogarniętym graczem ale to było dla mnie podejrzane , jeżeli faktycznie jest tak jak mówisz to jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #236825 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Tak jak pisalem wyzej jestem dalej na NIE : - Czitow dalej na u@ nie zglaszasz. - Ciekawi mnie ta akcja z ss'ami. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 5 Lutego 2015 #259636 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem na nie : -gracz gra na cheatach... wczoraj dałem mu ssy i w momencie robienia ss gracz dziwnie stanął w miejscu... nie mam dowodów bo nie przyszło by mi do głowy że mam zrobić demko jak robie ssy. i też wątpie żeby to był jakiś lag.. Tak jak pisalem wyzej jestem dalej na NIE : - Czitow dalej na u@ nie zglaszasz. - Ciekawi mnie ta akcja z ss'ami. Pozdro. Sorka ale na NIE powody są wyżej podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #259642 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 aha... no i fajnie... przejrzyjcie uważnie hltv http://hltv.1shot1kill.eu/srv23609/HLTV-1502051626-cs_assault_1337.dem.zip jeśli sądzicie że to wh dajcie mi bana i się skończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 5 Lutego 2015 #263387 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem neutralny.Nadrobiłeś godziny i dość często Cie widze,nie zgłaszasz na [email protected] jeśli ta "akcja"z ss o której piszą jest nieprawdziwa jestem bardziej na tak niż na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #243664 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jak moi przedmówcy pisali bardzo często zamiast na u@ piszesz na chacie cheterów nie jestem przekonany czy sobie dasz rade na posadzie admina po obserwacji cb na serverze. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270502 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi