Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #54015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Data i godzina: 19.40 Nick admina/gracza, który zawinił: Dance Makabra Dowody: Świadkowie: ke . ? Uzasadnienie: nw o co mu chodzilo ale mnie kickal cochwile bez powodu . ping mam w normie jak zwykle . nie obrazalem nikogo ani nie przeklinalem wiec o co chodzi ? niech admin przedstawi dowody . powodu dla ktorego mnie kickal nie wiem uwziął sie na mnie za poprzednia skarge czy jak ? Kicked :"Kultura kicked : zbyt duzy ping kicked kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #53910 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Kolego ty masz bana za brak kultury i sobie troszkę odpoczniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #53909 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi