Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268977 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Data i godzina: 01.02.2015 godzina nie znana Nick admina/gracza, który zawinił: Denulki Dowody: Nie moge sie doprosic o wyjasnienie i ewentualne dowody których na pewno brak Uzasadnienie: Podobnież dostałem bana za podszywanie sie pod czyjeś konta a wogole nie bylo mnie wgrze bo jak kończylem gre bylo wszystko ok a potem juz nie mogłem wejsc nie moge sie doprosic o jakies wyjasnienia !!! Wiec składam na niego skarge bo nie pozwole na bez podstawne banowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #171798 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Juz ponad 24h minelo i zadnej odpowiedzi zadnych dowodow nic ! Czekam na odblokowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #127140 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi