wRxx Napisano 2 Marca 2016 #405054 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nick: wRx Wiek: 18,niedlugo 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem admina na tym serwerze na HF,mialem swoj serwer CoD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 (pozapominalem sporo,bo juz dlugo sie nie bawilem w cs) Staż w CS-sie: Teraz mialem przerwe kolo roku,wczesniej 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Mam duze doswiadczenie w byciu adminem,czesta gdy gram na serwerze nie ma admina a jak wiadomo gdy kota nie ma... Sporo osob mnie pamieta jeszcze z HF i wiedza ze ogarniam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 godzinki,czasami wiecej Kontakt: PW,mail Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/wRx/80.72.40.110:27027/ Botor,co do Twojej wypowiedzi to malo mnie obchodzi ze mnie nie znasz,a ten kto ma mnie znac mnie zna A po TXT pozwolilem sobie polatac,w momencie gdy 2 innych graczy sobie siedzialo na txt na duscie a Ty sie nad nimi modliles,pisalem do Cb chyba ze 3 razy na u@ ze tam siedza,a gdy tylko ja wbilem to od razu dales mi bana Z tad tez moje podanie,spora czesc adminow na serwerze nie ogarnia tak jak np. Ty,wiec gdy jestem na serwerze i czasami nawet jest admin,to tak jabky byla samowolka pZdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 3 Marca 2016 #405063 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 To jest żart? -Nie masz 20h. -Mało grasz na serwerze. -Puszczają Ci nerwy. -Latasz po TXT. -Słabo Cię znam i myślę, że gracze też Cię nie kojarzą. -Miałeś tutaj admina? Mogę wiedzieć jaki nick? Jak dla mnie do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 3 Marca 2016 #403744 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Na nie. Nie widuje Cie na serwerze Nikt Cie nie zna prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 3 Marca 2016 #405086 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 NA NIE -Textury /Miny w przejsciu -Slaba aktywnosc na serverze -Zadko zglaszasz u@ -Brak kultury -Wdajesz sie w utarczki slowne z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeAreFreeGaMeR Napisano 3 Marca 2016 #405119 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Neutral +Masz doświadczenie jako admin +znam cię i widuję cię na serwerze +AMXX +wiek -czas spędzony na serwerze -no te utargi słowne -mała jeszcze aktywność +/- Pograj jeszcze Trochę i za 2 tygodnie daj podanie tak szybko nie można cię też oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 3 Marca 2016 #405128 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Pograj z nami dłużej, daj się wszystkim poznać i zapraszam za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi