Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268791 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Miki Godzina, data zdarzenia: Nie wiem nie było mnie Mapa: de dust 2 dd2+bf4 Uzasadnienie: Grałem w dzień normalnie oczywiście czysto po czym wchodzę wieczorkiem a tu ban nie wiem za co od kogo i na ile chce to jak najszybciej wyjaśnić podoba mi sieę ten serwer ale przez takie właśnie akcje ludzie tracą zaufanie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268792 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dostałeś bana za podszywanie się. Admin denluki cię zbanował na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268793 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 hehe a moze mi to udowodnic? bo nie bylo zadnej takiej sytuacji od kąd mam cs nie zminialem nicku a dziwnym trofem przed wczoraj zniknely mi diamenty ale mniejsza z tym narazie czy sa na to dowody bo jesli nie a na pewno nie ma to chce zniesienia go bo jestem nie winny a lubie tam grac ze znajomymi Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268905 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dostane jakies wyjasnienie wkoncu czy nie bo nic nie zrobilem a niemam zamiaru czekac tygodnia zeby sobie pograc jesli mi to udowodni to spoko a wiem ze nie udowodni i do kiedy mam czekac na jakas reakcje? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #171797 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Uważam to za kpine juz mineło wiecej niz 24h od dodania bana a ja dalej nie mam zadnej odpowiedzi i nie sa ujawnione zadne dowody a chyba admin (pseudo admin ) ma obowiazek to zrobic !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #171792 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dobrze przepraszam za spam ale poprostu chce sobie pograc ze znajomymi a przez jakiegos niedouka nie moge tego zrobic a jestem czysty i nie winny a to on ma mi udowodnic ze cos zrobilem i ma na to 24h a tego nie zrobil i powinienem juz miec zdjetego bana po uplywie 24h bez dowodow. I BARDZO PRZEPRASZAM za spam ale jestem juz tym poirytowany zwyczajnie. A i z tego co wyczytalem to gosc jest adminem zaledwie od 7dni powinnien wykazac troche wiecej zainteresowania!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268761 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 a więc wytłumacz skoro zbanowałem nick miki denulki dlaczego Ty nie mozesz teraz wejść na serwer ? zbanowane IP więc było logowanie z Twojego komputera, jak dla mnie bez UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #126924 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ja mam dokładnie nick Miki a i mam neta radiowego wiec i zmienne ip ale to dalej mi nic nie wyjasnia poniewaz gralem i było wszystko w porzadku po czym jak chcialem wejsc wieczorem to juz nie moglem ! pod kogo sie podszywalem i jak mozesz mi to udowodnic bo to chyba Ty musisz udowodnic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #96492 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ja mam dokładnie nick Miki a i mam neta radiowego wiec i zmienne ip ale to dalej mi nic nie wyjasnia poniewaz gralem i było wszystko w porzadku po czym jak chcialem wejsc wieczorem to juz nie moglem ! pod kogo sie podszywalem i jak mozesz mi to udowodnic bo to chyba Ty musisz udowodnic ? jeżeli zbanowałbym inną osobę to ona nie mogłaby wejść na serwer, a skoro Ty nie możesz to zbanowałem Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #56082 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nie mamy pewności że to nie ty więc ban zostaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #56078 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269473 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Rozmawialiśmy z adminem na PW , i wkońcu wyszło że nick mógł zostać dodany przez plugin asysta kto wie jak działa to nie muszę tłumaczyć . Gdy zabijemy jakiegoś gracza to zbuguje się czasem nick zabitego obok naszego i być może w tym przypadku tak było dlatego też gracz otrzyma UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269474 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi