Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268791 Napisano 2 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Miki Godzina, data zdarzenia: Nie wiem nie było mnie Mapa: de dust 2 dd2+bf4 Uzasadnienie: Grałem w dzień normalnie oczywiście czysto po czym wchodzę wieczorkiem a tu ban nie wiem za co od kogo i na ile chce to jak najszybciej wyjaśnić podoba mi sieę ten serwer ale przez takie właśnie akcje ludzie tracą zaufanie ..
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268792 Napisano 2 Lutego 2015 Dostałeś bana za podszywanie się. Admin denluki cię zbanował na tydzień.
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268793 Napisano 2 Lutego 2015 hehe a moze mi to udowodnic? bo nie bylo zadnej takiej sytuacji od kąd mam cs nie zminialem nicku a dziwnym trofem przed wczoraj zniknely mi diamenty ale mniejsza z tym narazie czy sa na to dowody bo jesli nie a na pewno nie ma to chce zniesienia go bo jestem nie winny a lubie tam grac ze znajomymi Pozdawiam
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268905 Napisano 2 Lutego 2015 Dostane jakies wyjasnienie wkoncu czy nie bo nic nie zrobilem a niemam zamiaru czekac tygodnia zeby sobie pograc jesli mi to udowodni to spoko a wiem ze nie udowodni i do kiedy mam czekac na jakas reakcje? Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #171797 Napisano 2 Lutego 2015 Uważam to za kpine juz mineło wiecej niz 24h od dodania bana a ja dalej nie mam zadnej odpowiedzi i nie sa ujawnione zadne dowody a chyba admin (pseudo admin ) ma obowiazek to zrobic !!!!!!!!!!!!
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #171792 Napisano 2 Lutego 2015 Dobrze przepraszam za spam ale poprostu chce sobie pograc ze znajomymi a przez jakiegos niedouka nie moge tego zrobic a jestem czysty i nie winny a to on ma mi udowodnic ze cos zrobilem i ma na to 24h a tego nie zrobil i powinienem juz miec zdjetego bana po uplywie 24h bez dowodow. I BARDZO PRZEPRASZAM za spam ale jestem juz tym poirytowany zwyczajnie. A i z tego co wyczytalem to gosc jest adminem zaledwie od 7dni powinnien wykazac troche wiecej zainteresowania!!!
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268761 Napisano 2 Lutego 2015 a więc wytłumacz skoro zbanowałem nick miki denulki dlaczego Ty nie mozesz teraz wejść na serwer ? zbanowane IP więc było logowanie z Twojego komputera, jak dla mnie bez UB
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #126924 Napisano 2 Lutego 2015 ja mam dokładnie nick Miki a i mam neta radiowego wiec i zmienne ip ale to dalej mi nic nie wyjasnia poniewaz gralem i było wszystko w porzadku po czym jak chcialem wejsc wieczorem to juz nie moglem ! pod kogo sie podszywalem i jak mozesz mi to udowodnic bo to chyba Ty musisz udowodnic ?
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #96492 Napisano 2 Lutego 2015 ja mam dokładnie nick Miki a i mam neta radiowego wiec i zmienne ip ale to dalej mi nic nie wyjasnia poniewaz gralem i było wszystko w porzadku po czym jak chcialem wejsc wieczorem to juz nie moglem ! pod kogo sie podszywalem i jak mozesz mi to udowodnic bo to chyba Ty musisz udowodnic ? jeżeli zbanowałbym inną osobę to ona nie mogłaby wejść na serwer, a skoro Ty nie możesz to zbanowałem Ciebie
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #56082 Napisano 2 Lutego 2015 Nie mamy pewności że to nie ty więc ban zostaje .
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #56078 Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269473 Napisano 3 Lutego 2015 Rozmawialiśmy z adminem na PW , i wkońcu wyszło że nick mógł zostać dodany przez plugin asysta kto wie jak działa to nie muszę tłumaczyć . Gdy zabijemy jakiegoś gracza to zbuguje się czasem nick zabitego obok naszego i być może w tym przypadku tak było dlatego też gracz otrzyma UB .
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269474 Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
2 Lut
11
3 Lut
2
Popularne Dni
2 Lut 2015
11 posts
3 Lut 2015
2 posts