Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268669 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Bezpodstawne dawanie bana przez niekompetentnego admina: Kristo. Proszę o zmiane decyzji, nie dał nawet ssy, które mogłbym wstawić po 2 minutach. Takie osoby nie powinny tutaj mieć uprawnień!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Lutego 2015 #268676 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Po 1 zastosuj się do wzoru, a po 2 zapraszam Admina banującego do przedstawienia i rozpisania demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Lutego 2015 #268682 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Po pierwsze, proszę mnie nie obrażać Trik3r zaraz to zrobię ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #257601 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Po pierwsze, proszę mnie nie obrażać Trik3r zaraz to zrobię ) Witam, Nick: BAR! BAN na serwerze MULTI-HEAD DM+Top Maps IP : 188.124.172.234 powód - Cheater Destroyed proszę o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Lutego 2015 #268687 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Proszę bardzo 4.16 bardzo dziwna akcja, jesteś na respie CT na de_nuke bo się odrodziłeś, wyciągasz nóż od razu jesteś pod czerwonym kontenerem, moim zdaniem coś tutaj jest nie tak, z ta akcją. demko: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23588/HLTV-1502012026-de_nuke.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268737 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Szukasz dziury w całym, zbanowałes mnie bo skanowałem co chwile niedaleko pochy. NIgdy nie używałem wh i nie mam zamiaru używac podobnych programów, ale to sa tylko słowa, nie musisz mi wieżyć. Na prawde nie rozumiem, dlaczego mi nie zrobiłeś screen shotów, nie byłoby całego zamieszania. Szkoda, bo niezłe macie serwery i miło sie grało, ale jesli nie chcesz mnie odbanować sugerując, ze oszukuje to ja niestety dziekuje i nie mam zamiaru sie dalej tlumaczyć. Widocznie nie zawsze można wszystko klarownie wyjaśnić... a jakieś demka i tego rodzaju sprawy są mi niestety opce. Tyle w temacie, udanego adminowania ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268741 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam, Nick: BAR! BAN na serwerze MULTI-HEAD DM+Top Maps IP : 188.124.172.234 powód - Cheater Destroyed proszę o odbanowanie bana masz z powodem Czitujesz . Demko zaraz zobaczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268756 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Proszę bardzo 4.16 bardzo dziwna akcja, jesteś na respie CT na de_nuke bo się odrodziłeś, wyciągasz nóż od razu jesteś pod czerwonym kontenerem, moim zdaniem coś tutaj jest nie tak, z ta akcją. demko: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23588/HLTV-1502012026-de_nuke.dem.zip A tak abstrachując do tego co napisałem, sugerujesz, że mam speed hacka :DDD? Miałem spore lagi i może gre przycieło ale, żeby odrazu speed hack, szczerze powiedziawszy tego się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268758 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Demko jest całkowicie czyste , akcja którą napisał Kristo nie różni się niczym dziwnym. Wszystko to co zobaczyłem na demku u tego gracza to typowe skany i miejscówki do strzelania + gra na słuch . Demko jest Clear . Gracz otrzymuje UB. A Tobie @Kristo proponuję dokładniej się przyglądać ludziom z nim zbanujesz ich z takim powodem . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268759 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi