Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Bez podstawne dawanie bana przez niekompetentnego Admina: Kristo

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Bezpodstawne dawanie bana przez niekompetentnego admina: Kristo. Proszę o zmiane decyzji, nie dał nawet ssy, które mogłbym wstawić po 2 minutach. Takie osoby nie powinny tutaj mieć uprawnień!!!

Gość Guest

Po pierwsze, proszę mnie nie obrażać

Trik3r zaraz to zrobię ;))

Witam,

Nick: BAR!

BAN  na  serwerze MULTI-HEAD DM+Top Maps    IP : 188.124.172.234

powód - Cheater Destroyed

proszę o odbanowanie

Gość Guest

Szukasz dziury w całym, zbanowałes mnie bo skanowałem co chwile niedaleko pochy. NIgdy nie używałem wh i nie mam zamiaru używac podobnych programów, ale to sa tylko słowa, nie musisz mi wieżyć. Na prawde nie rozumiem, dlaczego mi nie zrobiłeś screen shotów, nie byłoby całego zamieszania. Szkoda, bo niezłe macie serwery i miło sie grało, ale jesli nie chcesz mnie odbanować sugerując, ze oszukuje to ja niestety dziekuje i nie mam zamiaru sie dalej tlumaczyć. Widocznie nie zawsze można wszystko klarownie wyjaśnić... a jakieś demka i tego rodzaju sprawy są mi niestety opce. Tyle w temacie, udanego adminowania ; ]

Gość Guest

Witam,

Nick: BAR!

BAN  na  serwerze MULTI-HEAD DM+Top Maps    IP : 188.124.172.234

powód - Cheater Destroyed

proszę o odbanowanie

bana masz z powodem Czitujesz .

Demko zaraz zobaczę .

Gość Guest

Proszę bardzo 4.16 bardzo dziwna akcja, jesteś na respie CT na de_nuke bo się odrodziłeś, wyciągasz nóż od razu jesteś pod czerwonym kontenerem, moim zdaniem coś tutaj jest nie tak, z ta akcją.

demko: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23588/HLTV-1502012026-de_nuke.dem.zip

A tak abstrachując do tego co napisałem, sugerujesz, że mam speed hacka :DDD? Miałem spore lagi i może gre przycieło ale, żeby odrazu speed hack, szczerze powiedziawszy tego się nie spodziewałem. 

Gość Guest

Demko jest całkowicie czyste , akcja którą napisał Kristo nie różni się niczym dziwnym. Wszystko to co zobaczyłem na demku u tego gracza to typowe skany i miejscówki do strzelania + gra na słuch . Demko jest Clear . Gracz otrzymuje UB. A Tobie @Kristo proponuję dokładniej się przyglądać ludziom z nim zbanujesz ich z takim powodem . Pozdrawiam .

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...