Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268450 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: SzefoPL Godzina, data zdarzenia:dzisiaj około 16:20 Mapa:jakiś assault chyba assault_upc ale pewny nei jestem bo nie znam tych map STEAM_ID / IP:STEAM_2 : 0 : 1214111244 ip:217.99.251.252 Uzasadnienie: Dostałem bana na 3h od admina Danke na serwerze COD 500k, powód: obraza admina, napisałem: Danke cioto nie oszukuj, ok moze i obrazilem ale gralismy, a jak sobie nie radzil to zmienial bron na kose i nie dalo sie go zabic bo nie otrzymywał obrazen wgl na kosie. wiec prosze o odbanowanie mnie gdyż moje słowa wg. mnie były słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268488 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ban słuszny , nie miałeś prawa tak się nawet do dziewczyny odezwać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268489 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi