_BIOtechNIK_ Napisano 1 Lutego 2015 #268408 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nick : _BIOtechNIK_ Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): łącznie administratorem byłem koło 4 lat w tym jednym zajmowałem się jako opiekun. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27020/ Dlaczego TY .!: Miałem kłopoty zdrowotne i dlatego przez nieobecność straciłem admina na tym serwerze, chciałbym ponownie służyć serwerowi pomocą, bo czasem szlag mnie trafia, a wydaję mi się że nie sprawiałem kłopotów tylko wręcz przeciwnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pracuje, wiec najczęściej jestem wieczornymi godzinami. Lubię grać w CS, więc staram się być często. Kontakt : steam _biotechnik_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 1 Lutego 2015 #268410 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem na wielkie TAK Ogarniety Pomocny Godzinki sa Byly admin serwera Noi kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268482 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi