Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268340 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nick :Radio_Maryja_dissuje_i$lam Wiek : 16 Doświadczenie (w byciu adminem) : bylem adminem na innych sieciach Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 7 Staż w CS-sie :4 lata Steam / NonSteam : ns Dlaczego Ty : Chce pomoc w rozwijaniu serwera i byc wtedy gdy powinienem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a : 3/4 h Kontakt :pw gt: http://www.gametracker.com/player/Radio_Maryja_dissuje_i%24lam/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 1 Lutego 2015 #268413 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem na taki neutral/tak COś grasz wiek Rozpisz się troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268435 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem na TAK : - Czesto Ciebie widze na serwerze. - Zglaszasz cziterow na u@. - W miare masz H. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 1 Lutego 2015 #268538 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem na Tak : -ogarnięty -zgłasza na u@ -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 1 Lutego 2015 #268542 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Widać Cię na serwerze, ale parę razy Ci się zdarzyło obrażać innych userów co widziałem jeszcze nie będąc adminem, neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268625 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Na tak + wiek + czesto cie widze + amxx - ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 2 Lutego 2015 #268929 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 na tak,jest spoko kulturalny i czesto jest na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268967 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jeżeli mi się zdaje to gracz rozmawiał z nami na ts'ie i nie miał 16lat, teraz się wypiera że nie ma miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Lutego 2015 #269000 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 po tym co pisze Lipton jestem Na Nie, podanie napisane na odwal aby bylo, widze ze cos tam grasz ale do tego te klamstewko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #125375 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Sorki ludzie Ale niektórzy mutacji niemają a nieodezwałem się dlatego że na każdym serwerze to samo chciałem sobie tego oszczędzić a pozatym mutacje mogą mieć ludzie od 12 lat więc głos niema tu nic do rzeczy znam osobę (kapke) która ma głos na 30 lat a jest znacznie mlądszy postanowiłem wbić na ts3 i poznać was a wy osądzacie mnie tylko z powodu mojego piskliwego głosu tak samo mógł wbić człowiek 13 lat z mutacją i powiedział mam 20 lat. Mam nadzieję że mnie zrozumieliscie MUSIAŁEM STRASZNIE SIĘ SKUPIĆ ABY NAPISAĆ TO TAK POWAŻNIE:D mmogłem zrobić jakies błędy i co z tego ortografia jest poto żeby denerwować ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #99349 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ale jednak ja wraz albo bym ciebie zobaczył na jakimś zdjęciu bo po głosie mi się nie chce wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269322 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi