OlCia Posted February 1, 2015 #268293 Share Posted February 1, 2015 Wie ktoś może co zrobić gdy chce zrobić screena f12 to wyrzuca mi cs'a.. Wcześniej było wszystko dobrze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 1, 2015 #268308 Share Posted February 1, 2015 , Kochana. Tutaj masz podobny temat: http://multi-head.pl/topic/52220-wy%C5%82aczanie-cs-przy-robieniu-ss-steam-f12/#entry281495 Zauważyłam, że nie tylko Ty masz taki problem, a spora część osób z nas. Cały czas szukamy odpowiedzi na to pytanie, więc na tą chwilę chyba nikt nie będzie wiedział czemu tak się dzieje... Myślę, że mogę zamknąć. Jak coś to obserwuj temat, który podałam wyżej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 1, 2015 #268309 Share Posted February 1, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts