Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268260 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum - tak - Minimum 16 lat - Jest - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia - wchodze nawet i dluzej jak mam czas - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Robię to cały czas - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Jestem bardzo przyjacielski potrafię do pomóc nowym graczą - Obowiązkowo aktywne konto steam - Jest - Posiadanie mikrofonu - posiadam bardzo dobry mikrofon Wzór podania: Nick: KinGs'BlackNigga Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem bardzo przyjacielskim graczem,potrafię bardzo dobrze się porozumiewać z innymi, dobrze dogaduje się. Mam na serwerze ViP'a a chciałbym dostać akurat tego Admina bo na serwie nie ma zabardzo wielu więc nastepne rece do pracy były by potrzebne Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 godzinki jak uleży mógłbym więcej Kontakt: Składałem już kiedyś podanie i miałem bardzo dobre oceny i chyba zostało odrzucone więc mam nadzieje ze to rozpatrzone bedzie dobrze Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/fifianek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269682 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jestem na chwilę obecną NIE -Może i często jesteś na serwerze ale w tym przypadku konto pod podanie -Co do podania... widzę braki, brak kontaktu?, brak stażu? Posiedź trochę na forum, nabij sobie więcej postów, porozmawiaj itp. to zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270343 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Jestem na chwilę obecną NIE -Może i często jesteś na serwerze ale w tym przypadku konto pod podanie -Co do podania... widzę braki, brak kontaktu?, brak stażu? Posiedź trochę na forum, nabij sobie więcej postów, porozmawiaj itp. to zmienię zdanie. Miałem drugie konto tutaj i składałem je wcześniej ale zapomniałem do nich pasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #272976 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Grywam na surfie i również na NIE Konto pod podanie, nie liczą się inne konta tylko aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282308 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak zainteresowania + konto pod podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi