Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268260 Napisano 1 Lutego 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum - tak - Minimum 16 lat - Jest - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia - wchodze nawet i dluzej jak mam czas - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Robię to cały czas - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Jestem bardzo przyjacielski potrafię do pomóc nowym graczą - Obowiązkowo aktywne konto steam - Jest - Posiadanie mikrofonu - posiadam bardzo dobry mikrofon Wzór podania: Nick: KinGs'BlackNigga Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem bardzo przyjacielskim graczem,potrafię bardzo dobrze się porozumiewać z innymi, dobrze dogaduje się. Mam na serwerze ViP'a a chciałbym dostać akurat tego Admina bo na serwie nie ma zabardzo wielu więc nastepne rece do pracy były by potrzebne Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 godzinki jak uleży mógłbym więcej Kontakt: Składałem już kiedyś podanie i miałem bardzo dobre oceny i chyba zostało odrzucone więc mam nadzieje ze to rozpatrzone bedzie dobrze Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/fifianek/
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269682 Napisano 4 Lutego 2015 Jestem na chwilę obecną NIE -Może i często jesteś na serwerze ale w tym przypadku konto pod podanie -Co do podania... widzę braki, brak kontaktu?, brak stażu? Posiedź trochę na forum, nabij sobie więcej postów, porozmawiaj itp. to zmienię zdanie.
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2015 #270343 Napisano 5 Lutego 2015 Jestem na chwilę obecną NIE -Może i często jesteś na serwerze ale w tym przypadku konto pod podanie -Co do podania... widzę braki, brak kontaktu?, brak stażu? Posiedź trochę na forum, nabij sobie więcej postów, porozmawiaj itp. to zmienię zdanie. Miałem drugie konto tutaj i składałem je wcześniej ale zapomniałem do nich pasów
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #272976 Napisano 10 Lutego 2015 Grywam na surfie i również na NIE Konto pod podanie, nie liczą się inne konta tylko aktualne.
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282308 Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak zainteresowania + konto pod podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
1 Lut
1
4 Lut
1
5 Lut
1
10 Lut
1