Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Admina DD2+DM

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: 01.02.2015r 10:40-11:00

Nick admina/gracza, który zawinił: przezroczysty power rangers

Dowody: HLTV

Świadkowie: Gracze z tej godziny.

Uzasadnienie: Jest sobie bot nie Admin... Nie wie nawet że da się banować rozłączonego gracza. Piszę mu że dana osoba ma WH a on nawet nie wszedł na SPECTa i po 10s odpisuje, że czysty. Jak on to kur** sprawdził w 10s nie będąc nawet na Spect? I to nie jest 1 taka sytuacja z jego strony. To się dzieje zawze gdy na serwerze jest. Ogarnijcie go bo ten serwer z takimi Adminami to DNO!

Napiszesz mu potem, że jest 0 a nie Adminem to ci daje bana na 3h...

Gość Guest

Po 1. Nie będę wchodził 10 razy na spect i patrzył na ta sama osobę która, była przeze mnie sprawdzana kilka razy i nic nie wykryłem a inni admini juz kilka razy robili tej osobie ss'y i za każdym razem clear, to ze dostajesz od niej banie to juz nie moja wina ze lepiej strzela od Ciebie.

Po 2. Dostałeś bana ze względu na to ze zachowywałeś się niekulturalnie i prowokowałeś swoim zachowaniem, pisanie tekstów w stylu gdy piszę do Ciebie ze czysty lub inny gracz mówi żebyś przestał narzekać to "a chcesz się założyć?", zakładać to się możesz u buka. Nadmierne przeklinanie jest tez nie na miejscu, na serwerze ma panować kultura. Pisałem żebyś się grzeczniej zachowywał i nie pomogło to już nie moja wina. Po za tym to już nie pierwsza taka sytuacja kiedyś po prostu zignorowałem Twoje zachowanie teraz już nie.

http://static.pokazywarka.pl/i/5576609/136821/2015-02-01-00001.jpg

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...