Guest Guest Posted February 1, 2015 #268250 Share Posted February 1, 2015 Nick: NaQ`# Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): 8-10 byłem już na kilku serwerach adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chce po prostu pilniwac porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h Kontakt: Nick Steam: NaQ`# Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.33.52:27480/top_players/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlCia Posted February 1, 2015 #268292 Share Posted February 1, 2015 Podaj link do GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 1, 2015 #268312 Share Posted February 1, 2015 Ja jestem na NIE może wymagania spełniasz, jednak podanie jest napisane na '' odwal sie '' a ja czegoś takiego nie akceptuje. Poza tym wydaje mi sie że cię jeszcze ani razu nie widziałem na serwerze a adminów już jest dużo. Jednym słowem NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 1, 2015 #268323 Share Posted February 1, 2015 Jak nie widzisz, to oczy wymień dziennie gram na serwie jak byś nie mógł zauważyć, a po 2 jest nowy serwer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted February 1, 2015 #268329 Share Posted February 1, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Żarty? Niecałe 2,5 H przegrane na serwerze. Zapraszam wtedy, gdy nadrobisz godziny, o których jest mowa w wymaganiach. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts