Lesto Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nazwa klasy: CyberHaker Jej umiejetności: Widzi wrogów na radarze [sam jest niewidoczny], ciche kroki, Jakie bronie posiada: TMP 5 int=1 dmg, M4A1 Statystyki: Inteligencja: 0 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 40 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: 1 rakieta 50 dmg+int Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 lipa mi sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 rownierz jestem na nie, co wy macie z ta niewidzialnoscia? i rakietami.... jeszcze troche i wogole strzelac nie bedzie komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jak wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nazwa klasy: CyberHaker Jej umiejetności: Widzi wrogów na radarze [sam jest niewidoczny], ciche kroki, Chodziło mi o coś w stylu C-UAV a nie niewidka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 no teraz juz troche lepiej gadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jak dla mnie jedna ninja już wystarczy @FILO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 teraz to jest ok, jezeli chodzi o C-UAV. ale jako ze darmowa klasa zabralbym rakiete i byla by wporzadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Żółwiku jestem otwarty na wszelkie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Klasa jest OKej , Tylko żeby była widoczna bo bez przesady już na ninje narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 LeniuS klasa z założenia jest widoczna tylko na radarze podczas wrogiego UAV jest niewidoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mhm , Podoba mi się . Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Wszystko git tylko nazwa i rakieta psuje wszystko. Jestem za ale bez rakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jak wyżej usunąć rakietke, w zamian można dodać z 15 wytrzymałości. A po umiejętnościach i broniach (tłumiki) sądzę że można go nazwać skrytobójca. Lub coś w tym stylu. Fajna klasa. Mógłby dostać może jeszcze jakieś 1/6 na odbicie pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Taka klasa nie będzie miała sensu na serwerze są już 2 niewidzialne klasy njna i strzelec wsparcia i miedzy innymi ty najbardziej na nie narzekasz , jak widać kolegą wyżej tak średnio przypadała do gustu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi