Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268127 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam. Wszedłem dzisiaj na serwer DM [TOP MAPS] po raz pierwszy w ogóle i od razu zostałem poinformowany o tym, że mam tutaj Bana. Twój nick podczas gry: ponoć skullrs, tak pisze w konsoli Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia Mapa: tego również nie wiem STEAM_ID / IP:149.156.157.66 Uzasadnienie: Tak jak pisałem, wszedłem po raz pierwszy na serwer. Gram only steam, więc ten ban to po prostu zbieżność adresów IP wynikająca z tego, że mieszkam w akademiku i jest jeden adres wychodzący na kilka tysięcy komputerów zarejestrowanych w sieci. Proszę o zdjęcie bana, gdyż miałem zamiar tutaj zostać dłużej Mój banid, gdyby ktoś nie wierzył http://banid.pl/kto?to=0:1:8271973 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268130 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Z tego co widzę trafiłeś na zbanowane IP , zrestartuj router i powinno być wszystko OK Daj znać czy reset routera pomógł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268133 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nie mam routera, mam podpięty komputer bezpośrednio do gniazdka w pokoju w akademiku. Tak jak mówiłem, jest jedno IP wychodzące na całą sieć, stąd ten ban. //edit Sprawę załatwi odbanowanie tego konkretnego adresu IP, bo nie jest to ban na cfg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268142 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Niestety nie odbanujemy czitera . Musisz jakoś postarać się o zmianę IP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268143 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nie dam rady postarać się o zmianę IP, bo jego nie da się zmienić. Tak jest skonfigurowana sieć, nic na to nie poradzę. Jedno IP wychodzące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268146 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Przykro mi ale tego IP nie odbanuję . Mogę dać Ci możliwość na UB ale jedyna opcja to 100 reklam sieci . Masz na to 24h jeżeli jesteś tym zainteresowany . Każda reklama ma być na 100 różnych sieciach nie mogą się powtarzać . Więcej informacji znajdziesz tutaj : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Lutego 2015 #268157 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 @Richard napisał co masz zrobić jeżeli chcesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Lutego 2015 #268158 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi