KreatywnyAli Napisano 31 Stycznia 2015 #267724 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nick: KreatywnyAli Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): To byłby mój pierwszy admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Sam nie wiem, znam podstawowe komendy itd. niezbędne do funkcjonowania a wszelkie braki w mojej wiedzy postaram się nadrobić w najbliższym czasie.Myślę,że 4/10 Staż w CS-sie: 4lata Steam / NonSteam: NonSteam jednak gwarantuję czystą gre. Dlaczego Ty :Ponieważ chciałbym sprawić aby gra dla ludzi była przyjemnością a nie udręką gdy ktoś się stara a wbija taki jeden na cheatach i mu wszystko przychodzi łatwo + tworzy się przy tym niezdrowa atmosfera gdy zaczynają się bluzgi itd. na daną osobę/osoby podejrzane o cheaty..Zawsze to jedna osoba więcej do pomocy Jeśli dacie mi szansę zrobie wszystko aby ją dobrze wykorzystać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2 godziny Kontakt: Moje GG: 52795626 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267746 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Poprawiłeś się nie powiem masz moje tak -Wiek -Adminów mało -Myśle że dasz radę -Dużo godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267810 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jestem na TAK : - Czesto Ciebie widze na serwerze. - Duzo H - Mysle ze dasz sobie rade . Kazdy mial kiedys ten swoj 1 raz . ^^ Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 31 Stycznia 2015 #267839 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Poprawiłeś się nie powiem masz moje tak -Wiek -Adminów mało -Myśle że dasz radę -Dużo godzin Nic dodać nic ując , Popieram na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 31 Stycznia 2015 #267930 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Na tak : -ogarnięty -myślę że z czasem ogarniesz amx -aktywny -zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 31 Stycznia 2015 #267933 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 No pewnie ze szansą się nalezy, jestem jak najbardziej na Tak. Często na serwerze a admini potrzebni,amx nie jest taki trudny żebyś nie ogarnął. Tyle ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 1 Lutego 2015 #268544 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem na Tak, widać Cię, pomagasz na u@, myślę, że warto dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268609 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 WIELKIE TAK -ogarnia grę -ma łeb chłopak -dobrze się z nim dogaduje - i wogóle zajebisty zią (Y) :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268623 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Na tak - wiek - czesto cie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #268934 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Na Tak -Ogar -Kultura -Często cię widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269321 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi