Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267597 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: waszeq Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia, nawet nie wiem kiedy go dostałem Mapa: de_dust2 80.72.43.106:27027 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:25373357 sądząc po konsoli dostałem bana na IP no ale to już nie moja broszka wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : seren1ty /A/ [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 89.230.145.1 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Uzasadnienie: proszę o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267612 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Wiesz o tym gdy odbanujemy Ciebie odbanujemy również czitera? Chyba ze masz zmienne ip, to zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267652 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 wypraszam sobie nie jestem cheaterem, proszę o dowody nie nie mam zmiennego IP, także proszę o ub pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267653 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Napisałem Ci co się stanie jak dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267655 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Masz takie samo ip jak cziter prawdopodobnie , kolega Triker napisał ci że nie odbanujemy cię . Jedyna szansa na Ub to 100 reklam A jeśli to twój ban to na odwołanie miałeś 24 h . Zresetuj ruter jak nie pomoże to zrob 100 reklam to dostaniesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267657 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi