NcLR Napisano 31 Stycznia 2015 #267528 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nick: NcLR Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Zawsze musi być ten pierwszy raz:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0 (szybko się uczę) Staż w CS-sie: W cs-a zacząłem grać mając 14 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: I tu mogę się w końcu wykazać Mam doświadczenie na podbnych "stanowiskach". Byłem GM w grze Metin2 PL(oczywiście nie na żadnych privach) i moderatorem na ogólnopolskim forum (klubseatibiza.pl). Obydwa stanowiska wymagały ode mnie dużego zaangażowania i odpowiedznialności a to pierwsze również przeszkolenia w zakresie obsługi gry i graczy. Gram w cs-a kupe lat. Jeżeli nie jestem w grze to przez większość dnia jestem dostępny na steam i w razie wezwania chętnie pomoge w usuwaniu szkodników z serwera. Samemu nie raz zdarzało mi się pisać do adminów na steam albo forum o pomoc z cheaterem. Spokojny, kulturalny i odpowiedzialny to właśnie ja:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Średnio 2-3h dziennie. Najczęściej wieczorami i późnymi wieczorami(gaszę światło na serwerze;)) Kontakt: PW, steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/NcLR/80.72.40.110:27026/ http://banid.pl/kto?to=0:1:2561763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 31 Stycznia 2015 #267531 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 na tak + wiek + czesto na serwie widywany + amx nie jest trudny w obsludze jezeli bedzie mial klopot chetnie mu pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267564 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jestem na Tak . ~Często widywany na serwerze. ~Kulturalny, ~Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 31 Stycznia 2015 #267576 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Często widuję na serwerze, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 1 Lutego 2015 #268211 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 na Tak tak jak pozostali + steam +wiek +widywany na serwerze +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 1 Lutego 2015 #268225 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem za daniem szansy -wiek - widzę go na serwerze dosc często -kultura Tylko daj sie bardziej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 1 Lutego 2015 #268471 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 szanse mozna dac oczywiscie wiek ma. widac go czesto zgłasza kulturka.. A AMX pomozemy bez problemu jest steam oraz u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #55735 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi