Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267344 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Wandi [P]Jak spadles na MH ? [o]Nie spadłem [P]Czemu taki nick masz ? [o]Bo stary mi się znudził, a ten mi sie podoba [P]Chciałbyś zostać h@ ? [o]Nie, bo mamy już 2 wspaniałych h@ [P]Co byc zmienil/dodał w strefie serwerów ? [o]Przestałbym dodawać nowe serwery, a zająłbym się obecnymi. [P]Czy mnie pozdrowisz ? [o]Jasne Pozdrawiam. [P]Gdzie pracujesz/czy lubisz swój zawód ? [o]Obecnie nie pracuje, ale mam nadzieję, że za kilka miesięcy się to zmieni. [P]Jak ma na imie Twoja kobieta/jeśli ją masz. [o] Nie mam, ale mam kogoś na oku Kristo [P] Grasz w gałe ? [o]Jasne, zawsze z rana jak mam ochotę [P] Pijesz tak ja Strajk ? [o]Nie wiem ile pije strajk, ale pije dużo. [P] Kiedy oficjalnie zostałeś awansowany na S@ ? [o]Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś na początku 2014. [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A pls ? [o]Niestety nie, ale próbuj dalej Malu [P] Ile masz lat? [o]30 [P] Dlaczego jesteś taki anonimowy? [o]Tak jest najlepiej [P] Wpadniesz kiedyś na ts pogadać? [o]Raczej nie,ale może kiedyś się zdecyduję. [P] Ulubiony obowiązek s@? [o]Usuwanie odpalonych graczy [P] Ulubiony mod cs? [o]200 [P] Wolisz zajmować się forum czy serwerami? [o]Lubie forum jak i serwery. [P] Jaką szkołę ukończyłeś? [o]Liceum ogólnokształcące. [P] Wpadniesz na zlot? [o]Raczej nie. [P] Ulubiony przedmiot w szkole? [o]Historia. [P] Ulubiony posiłek? [o]Gołąbki. [P] Dobrze Ci się ze mną współpracuje? [o]Jak na razie tak, ale licze na więcej z twojej strony Desire` [P] Jak masz na imię? [o]Paweł [P] Ile czasu dziennie spędzasz przy zajmowaniu się sprawami z MH? [o]Oj.. bardzo dużo. [P] Jaki lubisz sport? [o]Każdy w którym Polacy odnoszą sukcesy. [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz najbardziej? [o]Każdy, ale najbardziej lubie lata 2000 c-block i te klimaty Chudy [P] Dlaczego zawsze się na mnie wkurzasz jak przegrywasz ze mną i studnią w makao/tysiąca? [o]Bo przegrywam..? haha [P] To prawda że z n-tym zaczynasz grać w globala? [o]Jasne,tylko czekam na Mateuszka. [P] Morelinho skąd się wziął pomysł na ten nowy nick? [o]Od mojego przezwiska. [P] Zgodzisz się ze mną, że to Bad ek` powinien dostać złotą piłkę za 2014 rok? [o]Nie, myślę, że tą osobą jest 555 dni. nynek [P] Czy Ty też jesteś tak gruby jak pozostali Super Admini? [o]Nie jestem szczupły, ale mam gruby brzuch [P] Czym się zajmujesz po za forum? [o]Aktualnie prowadzę bierny tryb życie, bo zmusza mnie do tego obecna sytuacja. [P] Czemu nie lubisz pozostałych S@? [o]A kto tak mówi? [P] Ćwiczysz na siłowni? [o]Ćwiczę mięsień piwny [P] Co lubisz robić? [o]Dobrze się zabawić,wyspać i zjeść [P] Jesteś surowy na forum? [o]Może odrobinę mała . [P] Co sądzisz o forumowiczach, jakie jest ich zachowanie, a jakiego nie znosisz? Myślę, że forumowicze MH są najlepsi, ale zdarzaja sie takie przypadki jak ostatnio Tomek i tego nie cierpie. [P] Wolisz słuchać czy mówić? [o]Słuchać. [P] Co wyróżnia Multi-Head spośród innych sieci? [o]Tym, że cały czas się rozwija i jest bardzo dobrze prowadzona. Dla mnie to jest najlepsza sieć w Pl. [P] Jaką decyzję w życiu uważasz za swoją najodważniejszą/dojrzałą? [o]Cały czas czekam na taką [P] Pierwsza myśl, gdy wstajesz rano z łóżka? [o]Gdy wstaje rano to pierwsze o czym myślę, to papieros [P] Masz już kogoś z kim chciałbyś spędzić resztę życia? [o]Nie. [P] Wyobrażasz sobie życie bez miłości, bez troski ukochanej osoby? [o]Nie wyobrażam, myślę, że miłość to jest najlepsza rzecz jak spotyka człowieka. [P] Czy jest coś, czego zazdrościsz innym mężczyznom? [o]Raczej nie. Albandi [P] Jaki masz rozmiar buta? [o]Gigantyczny [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? [o]Odp wyżej. Strajk [P] Napijemy się kiedyś razem? [o]Jasne, wpadaj [P] Czemu zawsze jak , Ja jetem pijany to Ty trzeźwy i odwrotnie ? [o]Z tym pytaniem to do wróżki Kolejną ofiarą będzie : Angelika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 #267379 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Bardzo fajnie wyszło Szczere i ścisłe odpowiedzi, to się ceni :good: Czekamy na serię dla Angeliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 30 Stycznia 2015 #267380 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pawełek mordeczka. Miałem Cię katować swoimi pytaniami, ale kompletnie zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Stycznia 2015 #267390 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Dzięk za szczere odpowiedzi Zajmij sie kruszynką którą masz na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Stycznia 2015 #267394 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 No ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Stycznia 2015 #267409 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Dobre odpowiedzi Można się o Tobie czegoś dowiedzieć Powodzenia z "ofiarą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267562 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Mega to wyszło, powodzenia z kobietą na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 31 Stycznia 2015 #267734 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 31 Stycznia 2015 #267923 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Dobre Dobre czekamy na dalsze wywiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Lutego 2015 #268531 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi