bialy123 Napisano 2 Marca 2016 #404865 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Twój nick podczas gry:bialy Godzina, data zdarzenia:17:31 02.03.2016 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:46.232.132.162 Uzasadnienie:Gralem tak jak zwykle dostalem jakis perk na grawitacje pobawic sie chcialem skakalem i dostalem nie zaslózonego bana za podszywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 2 Marca 2016 #404904 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Admin @@Maja. proszony o przedstawienie dowodow. Ma na to 24h Ps: Biały nie rob spamu tylko cierpliwie czekaj, chcesz cos napisac to masz takie cos jak "edytuj" Ps2: Biały spokojnie daj sie wytlumaczyc adminowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy123 Napisano 2 Marca 2016 Autor #404918 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Admin @@Maja. proszony o przedstawienie dowodow. Ma na to 24h Np. gram na serwie od stycznia przed resetem zacząłem nie mam micro , prosze o udowodnienie ze jestem podszywka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy123 Napisano 2 Marca 2016 Autor #404919 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Np. gram na serwie od stycznia przed resetem zacząłem nie mam micro , prosze o udowodnienie ze jestem podszywka? Dla mnie ten ban jest bez sensu kolejny dowod wczoraj w ranku bylem 128 nwm jak jeszcze moge wam to udowodnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy123 Napisano 2 Marca 2016 Autor #357347 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Admin @@Maja. proszony o przedstawienie dowodow. Ma na to 24h Ps: Biały nie rob spamu tylko cierpliwie czekaj Bo dla mnie to jest dziwne aby dac komus bana za podszywke bez zadnego dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 2 Marca 2016 #404946 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Tylko że na serwerze gra gostek o nicku biały na steamie, Ty go nie miałeś i pytałem się czemu grasz na nsie a na steamie nie. Nie raczyłeś nawet odpisać. Inni admini mogą potwierdzić że gra taka osoba na steamie już długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 2 Marca 2016 #404949 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Gracz Biały jest u nas na serwerze i gra na steam wiadomo każdy go zna. Zależało od woli admina czy da Ci bana czy kicka. Bana dostałeś na jeden dzień więc możesz podziękować adminowi, że tak krótko. Sama podzielam jego zdanie. Zmień nick i będzie po sprawie. Bana zdejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 2 Marca 2016 #404950 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi