Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267265 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 chciał bym złożyć skarge na admina o nicku Omi ponieważ widzac gracza na aimie i potwierdzajac to że widzi przez 7 rund nie potrafił go zbanować majac wytłumaczenie ze do nuke mu brakuje 3 fragow pisałem do niego ze 4 razy na U@ on odpisywał mi ze widzi ale nadal w dupie miał to że ten koles ma aim i grał dalej.W końcu wyprowadziło mnie to z rownowagi i powiedziałem mu pare słów a on mi dał bana na tydzień.za brak jego wcześniejszych reakcji prosze o Ub/skrócenie bana badz danie mu upomnienia.bo w regulaminie wyraznie jest napisane widzisz czitera piszsz na U@ napisałem pisałem 6-7 razy i nic to nie dało.Na moja wypowiedz wulgarna potrafił zareagowac odrazu a na to co robił ten gość na aimie nie reagował ponieważ był w jego teamie i to było mu na korzyść a reszta nie mogła grać. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina 0mI. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 53 minut i 22 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Miki [AMXBans] Powod : ' obraza admina mnie dzieciak to ty jestes ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.243.10 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267269 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Poproszę admina 0mI o wypowiedź w temacie i przedstawienie swojej wersji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267273 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Żeby nie było że będzie wmawiał że go obrażałem Powiem tak: -Używałem wulgarnych słów ale go nie obraziłem jedynie z ironia zapytałem ile on ma lat skoro się tak zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Stycznia 2015 #267275 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 dostales za obraze a ze mi do muke brakuje to pisalem tak poprostu musze sie upewnic ze ma aima a nie bo ty piszesz na ciebie tez pisza i co mam cie odrazu co chwila banowac to wcale nie pograsz a co napisales na mnie to dzieciaka to znajdz sobie w domu do mnie to troszke podrosnij a to dowod co napisales kare masz odczekac asz prtzemyslisz swoje odzywki do starszych dzieciaku http://speedy.sh/ardrb/miki.bmp lzesz jak pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267282 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Obraził admina ale kara 1 tygodnia nie jest adekwatna do tego co tam jest napisane , ban powinien być max na 1 dzień , tydzień to zdecydowanie za dużo . Ostateczną decyzje podejmie osoba z uprawnieniami do zamykania skarg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267284 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 No dobra nie wytrzymałem w sumie niewiele sie pomyliłem z tym jak powiedziałem a to ile czasu musisz sprawdzac go napisałem ci w 2 rundzie że gra na aimie, i nie sciemniaj ze musiałeś to sprawdzic bo sam odpisałeś że widzisz to i w sumie żeby zobaczyc że ktoś ma aima wiele czasu nie trzeba a ten tygodniowy ban to wyjąłeś z bajek Księciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Stycznia 2015 #267287 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ok zmniejszyc bana na 3 dnie ale nie na dzien tym bardziej ze odrazu sie tlumaczyl ze nic nie napisal a dowody sa dzieciak to jest on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267288 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Człowieku a wiesz ile ja mam lat widziałeś mój dowód?? Nie wiem jakims super adminem jesteś że jak kogoś poniesie i się zle do Ciebie odezwie to dostaje bana na 3 dni a nie na 1 godzinę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Stycznia 2015 #267291 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 nie wazne ile masz kultury ci brak i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267295 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Omi daj już spokój bo Ci korona z głowy spadnie A jak jestes taki stary jak piszesz to dziecmi sie zajmij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267299 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Koniec tej wymiany zdań poczekajcie na wypowiedź Opiekuna serwera / S@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 #267300 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Skracam bana do dwóch dni. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 #267301 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi