Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na admina

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

chciał bym złożyć skarge na admina o nicku Omi  ponieważ widzac gracza na aimie i potwierdzajac to że widzi przez 7 rund nie potrafił go zbanować majac wytłumaczenie ze do nuke mu brakuje 3 fragow pisałem do niego ze 4 razy na U@ on odpisywał mi ze widzi ale nadal w dupie miał to że ten koles ma aim i grał dalej.W końcu wyprowadziło mnie to z rownowagi i powiedziałem mu pare słów  a on mi dał bana na tydzień.za brak jego wcześniejszych reakcji prosze o Ub/skrócenie bana badz danie mu upomnienia.bo w regulaminie wyraznie jest napisane widzisz czitera piszsz na U@ napisałem pisałem 6-7 razy i nic to nie dało.Na  moja wypowiedz wulgarna potrafił zareagowac odrazu a na to co robił ten gość na aimie nie reagował ponieważ był w jego teamie i to było mu na korzyść a reszta nie mogła grać.

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina 0mI. 

[AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 53 minut i 22 sekund bana. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : Miki 

[AMXBans] Powod : ' obraza admina mnie dzieciak to ty jestes ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.243.10 ' 

[AMXBans] =======================================

Żeby nie było że będzie wmawiał że go obrażałem Powiem tak:

-Używałem wulgarnych słów ale go nie obraziłem jedynie z ironia zapytałem ile on ma lat skoro się tak zachowuje.

dostales za obraze a ze mi do muke brakuje to pisalem tak poprostu musze sie upewnic ze ma aima a nie bo ty piszesz na ciebie tez pisza i co mam cie odrazu co chwila banowac to wcale nie pograsz a co napisales na mnie to dzieciaka to znajdz sobie w domu do mnie to troszke podrosnij

a to dowod co napisales kare masz odczekac asz prtzemyslisz swoje odzywki do starszych dzieciaku

http://speedy.sh/ardrb/miki.bmp

lzesz jak pies

Obraził admina ale kara 1 tygodnia nie jest adekwatna do tego co tam jest napisane , ban powinien być  max na 1 dzień , tydzień to zdecydowanie za dużo . Ostateczną decyzje podejmie osoba z uprawnieniami do zamykania skarg .

No dobra nie wytrzymałem w sumie niewiele sie pomyliłem z tym jak powiedziałem a to ile czasu musisz sprawdzac go napisałem ci w 2 rundzie że gra na aimie, i nie sciemniaj ze musiałeś to sprawdzic bo sam odpisałeś że widzisz to i w sumie żeby zobaczyc że ktoś ma aima wiele czasu nie trzeba a ten tygodniowy ban to wyjąłeś z bajek Księciu.

Człowieku a wiesz ile ja mam lat widziałeś mój dowód??

Nie wiem jakims super adminem jesteś że jak kogoś poniesie i się zle do Ciebie odezwie to dostaje bana na 3 dni a nie na 1 godzinę??

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...