Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> Odwołanie od bana......

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : ZWPJB

[AMXBans] Powod : ' aktywny ban za kolorowe modele '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 34401379 '

[AMXBans] Twoje IP : -----------------

[AMXBans] ===============================================

Jakim cudem można dostać bana za modele skoro nie gramy na ESL? Nie rozumiem tego, najpierw graniu mnie oskarża o jakieś hl1 co wgl pierwszy raz słyszę nie wiem o co chodzi a teraz kolorowe modele? To jest zabawne wręcz bo wgrywamy co chcemy oczywiście co jest legalne w cs'a a po to modele mi potrzebne są ponieważ mam tańszy monitor i nie widze nic zupełnie w trupie!!! Graniu wrócił i odkąd mi napisał że 3dni jeszcze i wylatuje z serwera że coś znajdzie na mnie i o, dopiął swego, NIE JEDNA OSOBA DECYDUJE O LOSIE INNEGO CZŁOWIEKA TYLKO WSPÓLNIE!!!

Moim zdaniem powinien dostać ub/ban zostać skrócony do jednego dnia. Przez takie drobnostki traci się graczy!! Tak jak napisałem tutaj -->Modele Za pierwszym razem skrócić do jednego dnia, za drugim na tydzień a za trzecim już perma dać.

Witam, jeśli gracz dostał wcześniej UB to znaczy ze gra fair. Powód bana to nic, jak zwykłe uczepienię się gracza + strasznie, według mnie admin nie powinien kierować się, swoimi emocjami. Jeśli tak to powinniśmy się już bać, grać i pisać cokolwiek.

Nie dostaniesz UB wszelkie wyjaśnienia masz w ostatnim temacie + link do tematu z kolorowymi modelami za które UB nie otrzymałeś .

Chodzi o ten temat:

http://multi-head.pl/topic/52949-oj-graniu-graniu/#entry280532

1. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze)

2. Zakaz używania modeli, które ułatwiają grę (np. tt-czerwony, ct-niebieski)

Regulamin Serwera: http://multi-head.pl/topic/4456-regulamin-serwera-odd2-i-odd22/

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...