Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267181 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZWPJB [AMXBans] Powod : ' aktywny ban za kolorowe modele ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 34401379 ' [AMXBans] Twoje IP : ----------------- [AMXBans] =============================================== Jakim cudem można dostać bana za modele skoro nie gramy na ESL? Nie rozumiem tego, najpierw graniu mnie oskarża o jakieś hl1 co wgl pierwszy raz słyszę nie wiem o co chodzi a teraz kolorowe modele? To jest zabawne wręcz bo wgrywamy co chcemy oczywiście co jest legalne w cs'a a po to modele mi potrzebne są ponieważ mam tańszy monitor i nie widze nic zupełnie w trupie!!! Graniu wrócił i odkąd mi napisał że 3dni jeszcze i wylatuje z serwera że coś znajdzie na mnie i o, dopiął swego, NIE JEDNA OSOBA DECYDUJE O LOSIE INNEGO CZŁOWIEKA TYLKO WSPÓLNIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267192 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Moim zdaniem powinien dostać ub/ban zostać skrócony do jednego dnia. Przez takie drobnostki traci się graczy!! Tak jak napisałem tutaj -->Modele Za pierwszym razem skrócić do jednego dnia, za drugim na tydzień a za trzecim już perma dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Stycznia 2015 #267199 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Poczekam na wypowiedź innych członków UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267200 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Prosiłbym aby wypowiedział się sam Adonai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rest Napisano 30 Stycznia 2015 #267220 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam, jeśli gracz dostał wcześniej UB to znaczy ze gra fair. Powód bana to nic, jak zwykłe uczepienię się gracza + strasznie, według mnie admin nie powinien kierować się, swoimi emocjami. Jeśli tak to powinniśmy się już bać, grać i pisać cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267236 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nie dostaniesz UB wszelkie wyjaśnienia masz w ostatnim temacie + link do tematu z kolorowymi modelami za które UB nie otrzymałeś . Chodzi o ten temat: http://multi-head.pl/topic/52949-oj-graniu-graniu/#entry280532 1. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze) 2. Zakaz używania modeli, które ułatwiają grę (np. tt-czerwony, ct-niebieski) Regulamin Serwera: http://multi-head.pl/topic/4456-regulamin-serwera-odd2-i-odd22/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267237 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi