Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267113 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nick: Bambus Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem na kilkunastu codach admem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: nie mam Dlaczego Ty: Poniewaz na serwerze jest coraz wiecej botow pasuje je wybanowac Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6/7h Kontakt: GG: 51166702 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267134 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Podaj linik do gt. Podanie mnie nie przekonuje jakoś bardzo. Dlaczego Ty: Poniewaz na serwerze jest coraz wiecej botow pasuje je wybanowac Co raz więcej botów ? Z tym się nie zgadzam. Na razie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 30 Stycznia 2015 #267138 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Na nie Podaj link do GT Więcej botów ? hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267146 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Chwilowo nie : - Nie ma linku do GT - Nie widziałem cię na serwerze jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267186 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jestem na NIE : - Nie ma linku do GT. - Coraz wiecej botow ? Pff.. - Nie widzialem Cie ani razu na serwerze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 30 Stycznia 2015 #267211 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jestem na Nie : -widziałem Cię z 3-4 razy na serwerze ale wątpie żebyś miał chociaż 20h przegranych -Myślę że skłamałeś co do wieku ( jakbyś miał 18 lat to myślę że bardziej byś się przyłożył to podania ,mogę się mylić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267304 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Na nie -gt -dziennie poświęcasz na grę 6-7 h a nie widziałem Cie na serwerze -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 1 Lutego 2015 #268528 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 =Dlaczego Ty: Poniewaz na serwerze jest coraz wiecej botow pasuje je wybanowac Myślę, że przez takie myślenie nie nadajesz się na admina, bo nie każdy na początku jest pro elo hajt. Trochę pokory, bo każdy z nas zaczynał od zera. Pograj, pomagaj pokaż się z dobrej strony wtedy może pomyśl na adminem, bo to w sumie nie taka funkcja jak by się wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269318 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi