Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> Dostalem wstaw sceny na forum

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis dostalem o godzinie 13:20 Bana ze mam wstawic ceny jakies czy cos takiego niewiem jak to sie robi dlatego pisze czy mozecie mnie odbanoiwac gram na serwerze caly czas dd2-inferno ale teraz nie dziala i gram tam duzo na tym serwerze i adminy mnie znaja ze nie gram na zadnych hakah nick Ell TysoN

Zgadza się, dostałeś bana z powodem, żeby wstawić screeny na forum, więc czekamy.

Screeny robią się automatycznie, więc musisz je mieć. Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/

Na wstawienie screenów masz 24 godziny od momentu zbanowania.

Tylko niewiem jak to zrobic bo wyloczylem csa mozesz sie zapytac admina szef wszystkich szefow i innych adminow ze jak gralem na dd2-inferno nigdy nie gralem na hakach a to ze gram na ns bo brak kasy prostu

Koleżanka Danke ci napisała masz poradnik ale szukaj w cstrike takich plików

HalfLife00.tga

HalfLife01.tga

HalfLife02.tga

HalfLife03.tga

HalfLife04.tga

Potej je spakuj w Win'rara i na zipshare wstaw

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...