Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #266998 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: NIe Lubie Zamykac! Godzina, data zdarzenia: 28stycznia około 13:20 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: sid : 0:1:68412565 ip obecne.. : 37.152.19.114 Uzasadnienie: moje uzasadnienie jest takie ,że jak zwykle wszedlem na serwer i zaczalem karac graczy,adminow . biedny admin musial sobie znaleźć pretekst do bana i znalazł . mam zmienne ip i akurat trafilo na takie ip ktore dostalo wczesniej bana . sid mam czysty. proszę o szybkiego unbana i pozdrawiam admina (skopiowane z poprzedniego tematu) Boże tutaj są normalni ludzie w ub team? Dobrze nie odbanowujcie tego ip ale odbanujcie moje steam id bo dalej nie mogę grać i jak bd grał na serwerze i bede mial podobne ip co cheater nie dawajcie mi za to bana i nie ma wiecej problemu.. ja nie jestem cheaterem , admin ktory wtedy gral na serwerze szukal sposobu jak by tutaj mnie wywalic bo karalem tt cale. PROSZE dajcie mi ub na tego sida ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi